Főoldal > DIÉTA > Esküvőd lesz? Fogyj velünk!

Esküvőd lesz? Fogyj velünk!

esküvőfogyókúrawellness
0

Írta:

Az esküvőre készülő nők egy része a készülődés, a tervezgetés, a folyamatos szervezés és rohangálás közepette bizony ledob magáról néhány kilót. A menyasszonyok másik csoportja pedig épp ellenkezőleg: képtelen lefaragni a derekából és a stresszes előkészületek alatt állandóan csokoládét majszolna. Hogy a karcsúságodra ne legyen gondod, csatlakozz a WellnessCafe fórumozóinak táborához! A fórumban számtalan egyszerű […]

Az esküvőre készülő nők egy része a készülődés, a tervezgetés, a folyamatos szervezés és rohangálás közepette bizony ledob magáról néhány kilót. A menyasszonyok másik csoportja pedig épp ellenkezőleg: képtelen lefaragni a derekából és a stresszes előkészületek alatt állandóan csokoládét majszolna.

0009001_1.jpg ()

Hogy a karcsúságodra ne legyen gondod, csatlakozz a WellnessCafe fórumozóinak táborához! A fórumban számtalan egyszerű tippet ismerhetsz meg, melyekkel formába hozhatod magad. Olvasd a hozzászólásokat és fórumozz te magad is: oszd meg aggályaidat, ötleteidet másokkal, hogy a nagy napon egy gyönyörű menyasszony nézzen rád vissza a tükörből. És ez ne csak a kiváló sminken múljon!

Néhány villámtipp a WellnessCafe fórumából:

  • Tornázz napi 13 percet egy tetszőleges torna DVD-re!
  • Vásárolj fitnesz-bérletet és heti 3-szor látogass el egy edzőterembe – ha kell, hívd magaddal egy barátnődet is – együtt könnyebben szánjátok majd magatokat a mozgásra!
  • Menj futni heti 2 alkalommal!
  • Leendő férjeddel járjatok táncórára – ennek az elfoglaltságnak az esküvői partin is jó hasznát veszitek majd!
  • Figyelj oda arra, hogy mit eszel: kevesebbet nassolj!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X