Főoldal > DIÉTA > Légy szexi, mint Beyonce!

Légy szexi, mint Beyonce!

sztárokwellness
0

Írta:

Beyonce a Destiny’s Child énekesnőjeként robbant be köztudatba, néhány éve azonban kivált a bandából, és szólókarrierbe kezdett. Szakmai sikerei után úgy tűnik, az énekesnő a magánéletben is révbe ért, idén áprilisban ugyanis hozzáment szerelméhez, Jay-Z rappzenészhez. Beyonce persze nemcsak remek hangjával, hanem nőiesen gömbölyded idomaival is hódított. Most eláruljuk, mit tesz alakjának és érzéki szépségének […]

Beyonce a Destiny’s Child énekesnőjeként robbant be köztudatba, néhány éve azonban kivált a bandából, és szólókarrierbe kezdett. Szakmai sikerei után úgy tűnik, az énekesnő a magánéletben is révbe ért, idén áprilisban ugyanis hozzáment szerelméhez, Jay-Z rappzenészhez.

Beyonce persze nemcsak remek hangjával, hanem nőiesen gömbölyded idomaival is hódított. Most eláruljuk, mit tesz alakjának és érzéki szépségének megőrzéséért az isteni Beyonce!

0011890_1.jpg ()

Sok sztárral ellentétben Beyonce nem törekszik arra, hogy nádszálvékony legyen – ám ha mégis fogyókúrába kezd, akkor a South Beach vagy a juharszirup diétát választja. Ez utóbbit csak akkor próbáld ki, ha érzel magadban elég kitartást a szigorú étrend betartásához – a juharszirup-diéta ideje alatt ugyanis csak az ásványvízből, citromléből, cayenne-borsból és juharszirupból készült speciális koktélt ihatod, szilárd élelmiszert pedig egyáltalán nem fogyaszthatsz.

Ennél jóvak barátságosabb a South Beach diéta étrendje, amelyre Beyonce mellett Nicole Kidman, Halle Berry és Hillary Clinton is esküszik. Ez a diéta a „jó” szénhidrátokon és zsírokon alapul – tilos tehát telített zsírsavakat tartralmazó álelmiszereket, finomított lisztből készült kenyér- és tésztaféléket, zsíros húsokat, burgonyát, süteményt és jégkrémet enni.

Beyonce koncertjein a zene mellett a lendületes tánc is nagyon fontos – az énekesnő számára az edzést leginkább a mindennapos táncpróbák jelentik, da he ideje engedi, szívesen eéjár kocogni vagy Pilates órákra.

Beyonce haja, öltözéke és sminkje mindig kifogástalan – az énekesnő azonban bevallotta, hogy mindezt az őt segítő stylistoknak köszönheti. A nők nagy részének eprsze nem áll a rendelkezésére efféle „udvartartás” – ám ha egy kicsit ügyes vagy, te is készíthetsz a Beyoncé-hoz hasonló make-upot. Vigyél fel a bőrödre egy kevés közepesen barna árnyalatú alapozót, a szemöldöködet középbarna, a szemhéjadat pedig gyöngyázfényű szemhéjporral fedd be! Hogy beyonce-osan macskás lágy, erősen húz ki tussal a szemed, az ajkaidra pedig természetes fényű barackos, rózsaszínes árnyalatú rúzst használj!

Ha a nyáron egy kicsit lebarnul a bőröd, te is bátran bújhatsz Beyonce kedvenc színeibe – az énekesnő aranybarna bőre a tüzes narancssárgában érvényesül a legjobban. Ne fééj, a hatás sem a tengerparton, sem Balaton mellett nem marad el…

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X