Főoldal > DIÉTA > 10 kilót dobott le Drew Barrymore!

10 kilót dobott le Drew Barrymore!

diétaDrew Barrymorefogyókúramozgás
0

Írta:

Drew Barrymore csecsemőkora óta kamerák kereszttüzében él, a félig magyar származású színésznő azonban gyerekként nehezen dolgozta fel a sikert – Drew 13 éves korára drogfüggővé vált! Balhés kamaszkora és két sikertelen házasság után azonban Drew úgy döntött, szakít az addigi életvitelével, és jobban odafigyel magára. A kiegyensúlyozott diétának és a rendszeres mozgásnak köszönhetően a színésznő […]

Drew Barrymore csecsemőkora óta kamerák kereszttüzében él, a félig magyar származású színésznő azonban gyerekként nehezen dolgozta fel a sikert – Drew 13 éves korára drogfüggővé vált! Balhés kamaszkora és két sikertelen házasság után azonban Drew úgy döntött, szakít az addigi életvitelével, és jobban odafigyel magára. A kiegyensúlyozott diétának és a rendszeres mozgásnak köszönhetően a színésznő rövid idő alatta több mint tíz kilótól szabadult meg – így Drew Barrymore most karcsúbb és szebb, mint eddig bármikor!

0013986_1.jpg ()

Most eláruljuk, hogyan tartja magát formában a színésznő!

  • Drew-nak a szigorú diétás szabályokat nehezére esik betartani, ezért a színésznő igyekezett teljesíthető célokat kitűzni maga elé. Drew naponta háromszor étkezik, főleg zöldségféléket fogyaszt. Korábban vegetáriánus volt, mostanában egy kis húst is engedélyez magának, ha úgy érzi, hogy a szervezetének szüksége van erre.
  • Más hollywoodi színésznőktől eltérőn Drew nem akar nádszálvékony lenni, és az édes finomságokról sem hajlandó lemondani. Ha megkívánja, szívesen megeszik egy adag spagettit vagy valamilyen alacsony zsírtartalmú desszertet – ilyenkor egy kicsit többet mozog a szokásosnál.
  • Drew sosem szeretett igazán sportolni, de tudja, hogy a súlyfeleslegtől csak mozgással tud megszabadulni. A reggeli lustálkodások helyett Drew most heti három-négy alkalommal edz, kocog, biciklizik, úszik, táncol, időnként pedig pilateszezni, jógázni és mini-golfozni is eljár.
  • A színésznő nem túl magas termetű (164 cm), így minden felszedett kiló meglátszik rajta. Bár Drew nem tartja magát különlegesen csinosnak – elégedetlen például a rövid lábaival és a karjával – önsanyargatás helyett megpróbálja jól érezni magát a bőrében.

A vad bulik helyett Drew a kiegyensúlyozott és aktív életvitelt választotta. Bár a színésznő nemrég szakított kedvesével, Justin Long-gal, egyáltalán nem aggódik a magánélete miatt, mert tudja, hogy ha önmagával elégedett, akkor előbb-utóbb az új szerelem is rátalál majd.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X