Főoldal > DIÉTA > Fogyókúrád legdurvább ellenségei

Fogyókúrád legdurvább ellenségei

diétaétrendfogyókúra
0

Írta:

Aki túlsúllyal küzd, természetesen fogyni szeretne. Ám közel sem mindegy, hogyan. Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy tartós fogyást csakis kizárólag kiegyensúlyozott étrenddel és rendszeres mozgással lehet elérni. Vannak azonban olyan fogyókúragyilkos hibák, amelyeket az egészséges étrend betartása és a rendszeres mozgás mellett is hajlamosak vagyunk elkövetni. Nem beszélve az olyan külső tényezőkről – mint például a stressz vagy magánéleti gondok - amelyek szintén gátolhatják a […]

Aki túlsúllyal küzd, természetesen fogyni szeretne. Ám közel sem mindegy, hogyan. Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy tartós fogyást csakis kizárólag kiegyensúlyozott étrenddel és rendszeres mozgással lehet elérni. Vannak azonban olyan fogyókúragyilkos hibák, amelyeket az egészséges étrend betartása és a rendszeres mozgás mellett is hajlamosak vagyunk elkövetni. Nem beszélve az olyan külső tényezőkről – mint például a stressz vagy magánéleti gondok - amelyek szintén gátolhatják a fogyás sikerét. Lássuk, mire kell figyelned, ha eredményes szeretnél lenni a fogyókúrádban! 

0014678_1.jpg ()

1. Hibák a fogyókúrában
Előnyben részesíted a kész- és félkész ételeket, nem iszol elég vizet, netán egy nap többször is méred magad a mérlegen? Eláruljuk, hogy miért kell figyelned ezekre az “apróságokra”, ha azt szeretnéd, hogy megtartsd álomsúlyodat! 
Részletekért katt ide!

2. 3 fogyókúra gyilkos étel
Müzliszelet, joghurt és saláta – ezekről az élelmiszerekről első hallásra senki sem feltételezi, hogy a fogyókúra ellenségei lennének. Pedig ha rosszul választasz az üzletek kínálatából, pluszkilóid fognak szaporodni.
Lássuk, hogyan építsd be helyesen ezeket a finomságokat az étrendedbe! 

3. Hizlaló élethelyzetek
Akármennyire küzdünk ellene, mindenki életében előfordulhatnak hizlaló élethelyzetek – olyanok, amelyek nagy mértékben hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a legnagyobb önfegyelem és kitartás ellenére se sikerüljön megszabadulni a fölöslegtől! 
Lássuk, mit tehetsz ellenük! – Katt ide!

4. Eláruljuk, miért sikertelen a fogyókúrád
Az álomsúlyt nem könnyű elérni. Lássuk, hogy milyen komoly buktatói lehetnek akár a legkitartóbb fogyókúrának is.  
A sikertelen fogyókúra leggyakoribb okai - Katt ide!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X