Főoldal > DIÉTA > Neked kell fogynod? BMI-kalkulátor a mobilodra!

Neked kell fogynod? BMI-kalkulátor a mobilodra!

bmielhízásfogyókúratesttömeg
0

Írta:

A nap bármely pillanatában szeretnéd tudni, hogy testsúlyod megfelelő-e? Hogy egészséges és fitt tudj maradni, töltsd le a mobildora ezt a vadonatúj szolgáltatást, melynek segítségével bárhol, bármikor ki tudod számolni a testtömegindexed! Tudd meg, szükséged van-e fogyásra! A teendőd a következő: Küldd el a TESTW szót a 06-90-643-456 telefonszámra és megkapod a TestTömegIndex programunkat. $beszur$ […]

A nap bármely pillanatában szeretnéd tudni, hogy testsúlyod megfelelő-e? Hogy egészséges és fitt tudj maradni, töltsd le a mobildora ezt a vadonatúj szolgáltatást, melynek segítségével bárhol, bármikor ki tudod számolni a testtömegindexed! Tudd meg, szükséged van-e fogyásra!

A teendőd a következő:
Küldd el a TESTW szót a 06-90-643-456 telefonszámra és megkapod a TestTömegIndex programunkat.

$beszur$

További információk
Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy készüléked alkalmas-e letöltésre, van-e érvényes WAP előfizetésed a szolgáltatódnál! Az SMS ára 480 Ft (az ár az áfát tartalmazza).
Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon reggel 8 és este 17 óra között közvetlenül, 17 óra és 8 óra között üzenetközponttal áll a rendelkezésedre a 06 1 4814644-es telefonszámon, vagy a nap 24 órájában az info@vanabi.com  email címen.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X