Főoldal > DIÉTA > Megdöbbentő! Csokoládé tevetejből?

Megdöbbentő! Csokoládé tevetejből?

csokidiétafogyókúratevetejvitamin
0

Írta:

Az osztrák cukrászmester a termelést az el Nassma arab céggel közösen végzi. A cég neve (el Nassma) a sivatagi országban egy olyan szél nevére utal, amely az óriási forróság idején várva várt felfrissülést hoz az emberek számára. Nem véletlen hát, hogy a különleges édesség is ezen a néven kerül piacra. Hochleitner a tevetejből készített tejcsokoládéval próbálja meghódítani […]

Az osztrák cukrászmester a termelést az el Nassma arab céggel közösen végzi. A cég neve (el Nassma) a sivatagi országban egy olyan szél nevére utal, amely az óriási forróság idején várva várt felfrissülést hoz az emberek számára. Nem véletlen hát, hogy a különleges édesség is ezen a néven kerül piacra.

Hochleitner a tevetejből készített tejcsokoládéval próbálja meghódítani nem csak az arab világot. Az osztrák cukrász a forradalmian új csokoládét másfél évig fejlesztette egy élelmiszerkutató intézettel karöltve.

A speciális tevetej-csokoládé nem tartalmaz tartósítószert, ízvilágát pedig a tevetejen kívül a méz és más értékes fűszerek határozzák meg. Kutatások szerint a tevetej egészségesebb, mint a tehén- vagy a kecsketej, mivel dupla annyi C-vitamint tartalmaz és csak fele annyi zsírt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X