Főoldal > DIÉTA > Miért hízol a nassolástól?

Miért hízol a nassolástól?

diétafogyókúranassolástáplálkozás
0

Írta:

Tartsd be a napi háromszori főétkezést, és a közöttük eltelt idő alatt mondj le nassolásról, mert komoly túlsúlyt okoz - állítja Sven-David Müller német táplálkozáskutató. Ennek oka, hogy minden étkezés alkalmával - így nassoláskor is – inzulin termelődik a szervezetben, ami gátolja a zsírégetést. Figyelj arra, hogy a főétkezések között legalább négy óra teljen el, és ez alatt lehetőleg ne nassolj semmit. Ha […]

Tartsd be a napi háromszori főétkezést, és a közöttük eltelt idő alatt mondj le nassolásról, mert komoly túlsúlyt okoz - állítja Sven-David Müller német táplálkozáskutató.

Ennek oka, hogy minden étkezés alkalmával - így nassoláskor is – inzulin termelődik a szervezetben, ami gátolja a zsírégetést. Figyelj arra, hogy a főétkezések között legalább négy óra teljen el, és ez alatt lehetőleg ne nassolj semmit.

Ha ezt képes vagy betartani, akkor a szervezet inzulinszintje csökken, és hatékonyabb lehet a zsírégetés. Érdemes megfogadnod a szakember tanácsát, ugyanis már egy-egy bonbon vagy sütemény is blokkolhatja a táplálékban lévő zsírok elégetését - figyelmeztet a szakember.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X