Főoldal > DIÉTA > 5 tuti narancsbőr-gyilkos tipp

5 tuti narancsbőr-gyilkos tipp

bőrétkezésnarancsbőrzsír
0

Írta: and

Ha még nincs, akkor azért, ha már van, akkor azért érdemes megfogadni narancsbőr-űző tippjeinket. Ha megfogadod őket, látványos javulást fogsz tapasztalni a kritikus területeken. 1. Egyél menetrend szerint! Ha betartod a napi ötszöri étkezést, melyet minden nap kábé azonos időpontban hajtasz végre, akkor ezt a rutint a szervezeted meg fogja szokni, így el fog kerülni […]

Ha még nincs, akkor azért, ha már van, akkor azért érdemes megfogadni narancsbőr-űző tippjeinket. Ha megfogadod őket, látványos javulást fogsz tapasztalni a kritikus területeken.

1. Egyél menetrend szerint!

Ha betartod a napi ötszöri étkezést, melyet minden nap kábé azonos időpontban hajtasz végre, akkor ezt a rutint a szervezeted meg fogja szokni, így el fog kerülni a farkaséhség, melynek során két étkezés között valami magas cukortartalmú édességet “kell” nassolnod.

2. Kerüld a fehér lisztet!

nar2.jpg ()Azok, akik a teljes kiőrlésű termékeket választják a fehér lisztből készült élelmiszerek helyett, sokkal könnyebben szabadulnak meg a has körüli zsírpárnáktól, és a narancsbőrük is látványosabb javulásnak indul. Ráadásul a rostban gazdag, teljes kiőrlésű élelmiszerek hosszantartó teltségérzetet eredményeznek, így nem kell attól tartanod, hogy ebéd után fél órával megint az éhségtől fog korogni a hasad.

3. Köss barátságot a zsírokkal!

Még a legelszántabb fogyózók testének is szüksége van zsírra. Persze nem mindegy, hogy pizzából vagy diófélékből jutsz hozzá. Ha rendszeresen fogyasztasz avokádót, dióféléket, olíva olajat, akkor nemhogy hízni fogsz, hanem éppenséggel elősegíted a felesleges kilók és a narancsbőr távozását.

4. Csalj hetente egyszer!

Nem kell sóvárogva nézned, ahogy mások a teraszon fogyasztják a fagyikelyhet, miközben neked be kell érned egy almával. Hetente egy nap te is tarts egy „bűnös” napot, amikor is megengedhetsz magadnak ilyen kulináris élvezeteket. Persze nem kell túlzásba esni, és egy nap alatt betermelni egy egész heti kalóriamennyiséget, de egy tölcsér fagyi vagy egy szelet süti bőven belefér, ez nem fogja hazavágni a diétádat.

5. Fókuszálj az ízekre!

Te is azok közé tartozol, akik púposra szedik a tányérjukat, és pillanatok alatt eltüntetik annak tartalmát? Ha igen, akkor változtass ezen. Szedj kisebb adagot, és figyelj az ételek ízeire, a fűszerek aromájára. Ha így teszel, az étkezés sokkal élvezetesebb lesz, nem beszélve arról, hogy ezzel az odafigyeléssel kevesebbet fogsz enni, mintha robot módjára habzsolnál.

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Játssz és nyerj a Zepter játékán!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X