Főoldal > DIÉTA > A világ legszebb nőinek leginkább bevált tippjei

A világ legszebb nőinek leginkább bevált tippjei

diétaedzésérzéssztártipp
0

Írta: and

Rosie Huntington Whiteley „A legjobb tipp, amit adhatok, hogy igyunk meg egy nagy üveg vizet minden nap. A Fiji ásványvíz a legjobb! A többség általában meghökken, mikor ezt hallja tőlem, pedig tényleg működik. A víz eltelít és csökkenti a puffadást is.” Rosie dietetikusa hozzáteszi: „Egy átlagos nőnek 2,2 liter vizet kellene elfogyasztani egy nap.” A […]

Rosie Huntington Whiteley

„A legjobb tipp, amit adhatok, hogy igyunk meg egy nagy üveg vizet minden nap. A Fiji ásványvíz a legjobb! A többség általában meghökken, mikor ezt hallja tőlem, pedig tényleg működik. A víz eltelít és csökkenti a puffadást is.” Rosie dietetikusa hozzáteszi: „Egy átlagos nőnek 2,2 liter vizet kellene elfogyasztani egy nap.”

A gyönyörű modell nem ámít senkit azzal, hogy semmit sem tesz csodás vonalaiért. „Nagyon-nagyon kemény munka van mögötte. Három személyi edzőm van – James Duigan Londonban, Jason Walsh Los Angeles-ben, és egy jó barátom, Justin New York-ban. Ezért nincs kifogás, hogy nem tudok elmenni edzeni, akárhol is vagyok. Az alakformálás mindig prioritást élvez nálam.”

rosie2.jpg ()Bar Refaeli

„A fotózásokon és a divatbemutatókon mindig a legjobb formámat szeretném hozni, ezért előző este csinálok néhány extra felülést, megiszom egy pohár langyos citromos vizet, hogy felturbózzam az anyagcserémet és tisztuljon a szervezetem, de ezeken kívül semmi őrültséget nem csinálok. rosie3.jpg ()Szerintem nincs annál rosszabb, mintha arra kényszerítjük magunkat, hogy órákat izzadjunk az edzőteremben, ha közben utáljuk az egészet és borzasztóan érezzük magunkat. Ezért én inkább sokféle sportot űzök, mert nagyon könnyen elunom magam. Imádok például lovagolni (ezzel akár 300-400 kalóriát is elégethetünk óránként – a szerk.). Ha pedig szeretnék néhány pluszkilótól megszabadulni, akkor pár napig salátát és sovány csirkemellet fogyasztok.”

Mila Kunisrosie4.jpg ()

„Egyszerűen ki nem állhatom a konditermeket. Inkább kimegyek a szabadba és jól érzem magam, miközben az alakomat is formálom. Nagy kedvencem a jetskizés és a snowboardozás, de egy órás dinamikus séta is nagyon fel tud tölteni. Annyira sokan próbálnak maximális energiát fektetni valamibe, ami tökéletesen lényegtelen, és közben elfelejtenek boldogok lenni. Én semmit sem vonok meg magamtól, ha kínait kívánok, akkor kínait eszem. Persze, nem 2 púpozott tányérral. Nem hiszem, hogy az önsanyargatás és a szélsőséges dolgok hosszútávon kifizetődőek.”

Ez segít majd felállni a kanapéról és leadni a pluszkilókat!

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Húsból érdemes a magyart keresni


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X