Főoldal > DIÉTA > Rosszul álcázza súlyfeleslegét Leona Lewis

Rosszul álcázza súlyfeleslegét Leona Lewis

énekesnőfogyásfotóhízáskávéméret
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! A legtöbb híresség, ha fel is szed magára néhány kilót, igyekszik belepréselni magát a néhány számmal kisebb ruháiba. Leona Lewis azonban nem tartozik közéjük: ő az „ápol és eltakar” módszer híve. A napokban oversize viharkabátban és óriási gumicsizmában kapták […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

A legtöbb híresség, ha fel is szed magára néhány kilót, igyekszik belepréselni magát a néhány számmal kisebb ruháiba. Leona Lewis azonban nem tartozik közéjük: ő az „ápol és eltakar” módszer híve. A napokban oversize viharkabátban és óriási gumicsizmában kapták lencsevégre a lesifotósok az esőáztatta London utcáin.

A 27 éves énekesnő mindent megtett azért, hogy kerülje a feltűnést: nem sminkelt, a haját egyszerű lófarokba fogta. Valószínűleg csak kávéért és némi ennivalóért ugrott ki, de nem volt szerencséje – a szemfüles paparazzik felismerték.

Pedig nem volt könnyű dolguk. Az X-faktor egykori győztese az utóbbi időben ugyanis alaposan meghízott: két mérettel nagyobb ruhákat kell hordania. 2009-ben még ő kapta a híres állatvédő szervezettől, a PETA-tól az év „Legszexisebb Vegetáriánusa” címet (Leona köztudottan nagy állatbarát és állatjogi aktivista). Akkori képeit nézegetve ez nem is olyan nagy meglepetés.

A The Bleeding Love énekesnője alapvetően a nőies alkatú hölgyek közé tartozik, de 24 évesen rengeteget fogyott. Ugyan a súlyával nem volt problémája, de szeretett volna jobb formába lendülni. Azon a nyáron önkéntes ételelvonó kúrára fogta magát: szinte mást sem fogyasztott, mint zöldségeket és vizet. Meg is lett a hatása, nem győzte bezsebelni a bókokat és dicséreteket.

leona2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Nem is esett túl nehezére a kúra, hiszen 12 éves kora óta vegetáriánus, ráadásul nem is túl válogatós. A kedvenc ételei a párolt vagy sült zöldségek egy kevés pirított tofuval. Egyetlen dologról esik nehezére lemondani, ez pedig mindannyiunk nagy kísértője, a csokoládé.

A nagy fogyás után azonban jött a nagy visszahízás: amikor Leona Los Angelesbe költözött, hogy elkészítse második albumát, az amerikaiak túlhajszolt életmódja és az egészségtelen táplálkozás az ő combjain is nyomot hagytak. A fiatal tehetség mindig azt nyilatkozta, hogy nagy sztár szeretne lenni, de biztosan nem így gondolta; még a rajongóit is megdöbbentette a változás, amikor visszatért Angliába.

A Capital Radio londoni Emirates Stadiumban megrendezett Summertime bálján is buggyos, bő nadrágokba próbálta rejteni súlyfeleslegét, de senkit nem sikerült becsapnia. Az akkori esetből tanulva bújhatott most az oversize kabát alá, de a rejtőzködés még így sem Leona erőssége, még szerencse, hogy énekel, nem pedig kémnő.

Reméljük, ha Leona meglátja a róla készült fotókat, felismeri, hogy nem sikerült az álcázó hadművelet, és néhány pluszkiló ide vagy oda, előnyösebben öltözködik majd.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Így szépülj okosan!

Ellenőrzött, vitamindús zöldségek? Itt megtalálod!

Praktikus design megoldások a fürdőszobában


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X