Főoldal > DIÉTA > Ints búcsút a kilóknak: Bikinibiztos étrend!

Ints búcsút a kilóknak: Bikinibiztos étrend!

diétaétrendnasinassnyárrágcsálnivaló
0

Írta: and

Reggeli Rántotta két tojásfehérjéből, egy kevés olívaolaj segítségével elkészítve, sóval és borssal meghintve, egy csésze bogyósgyümölcs vagy egy marék gyümölcs, egy bögre sovány tej.VAGY Egy szelet teljes kiőrlésű pirítós, egy teáskanál lekvár, egy bögre zabkása sovány tejjel.VAGYGyümölcs smoothie (két csészényi gyümölcs, jég, sovány tej). Ebéd Tonhalsaláta (tonhal, egy evőkanál majonéz, jó sok salátalevél, egy szelet […]

Reggeli

Rántotta két tojásfehérjéből, egy kevés olívaolaj segítségével elkészítve, sóval és borssal meghintve, egy csésze bogyósgyümölcs vagy egy marék gyümölcs, egy bögre sovány tej.
VAGY
Egy szelet teljes kiőrlésű pirítós, egy teáskanál lekvár, egy bögre zabkása sovány tejjel.
VAGY
Gyümölcs smoothie (két csészényi gyümölcs, jég, sovány tej).

Ebéd

Tonhalsaláta (tonhal, egy evőkanál majonéz, jó sok salátalevél, egy szelet alacsony zsírtartalmú sajt), egy csésze bogyósgyümölcs, vagy egy közepes nagyságú gyümölcs.
VAGY
„Cobb” saláta (annyi felszeletelt csirkemell, amennyi jól esik, két felszeletelt főtt tojás, négy szelet pulykapárizsi – összemorzsolva –, 30 gramm sajt, két csészényi zöldségkeverék, negyedbögrényi paradicsom és avokádó, fél evőkanál olívaolaj).
VAGY
Főtt csirkemell, köret: párolt spárga.

sparga2.jpg ()Vacsora

90 gramm sült csirke vagy hal, egy bögrényi zöldbab, egy paradicsom felszeletelve, egy kevés ementáli sajt.
VAGY
„Cobb” saláta (de csak abban az esetben, ha nem azt fogyasztottad ebédre).
VAGY
Egy vékony szelet, sovány marhahús, 30 gramm sajt, egy teljes kiőrlésű zsemle, szeletelt paradicsom és avokádó, a saláta, egy kevés ketchup.

Rágcsálnivalók
(Naponta kettőt választhatsz)

Egy főtt tojás, fél csésze bogyósgyümölcs, egy csésze felszeletelt uborka, tizenöt szem mandula, egy csésze zeller kéksajttal, egy doboz natúr görög joghurt (fahéjjal megszórhatod), 30 szem pisztácia, fél csésze alacsony zsírtartalmú joghurt két teáskanál mézzel, egy teáskanál kakaóporral és fél csésze málnával, egy avokádó vagy egy nagy fürt piros szőlő.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X