Főoldal > DIÉTA > Szexi táncosként mutatja meg alakját a sztáranyuka

Szexi táncosként mutatja meg alakját a sztáranyuka

diétaegészségfitneszsztártáplálkozás
0

Írta: and

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan! Miután 2012 júliusában megszü

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan!

Miután 2012 júliusában megszületett a kislánya, Marlowe, Sienna Miller egy időre visszavonult a filmezéstől, hogy csakis a babának és az anyaszerepnek élhessen. A közeljövőben viszont egy olyan filmje kerül a mozikba – egyelőre Amerikában, Nagy-Britanniában, Olaszországban és Franciaországban –, melyben cseppet sem néz ki mamisan.

A színésznő ugyanis egy rossz anyagi helyzetben lévő hastáncost alakít a Just Like A Woman című produkcióban, aki elindul Santa Fe-be, hogy egy táncverseny megnyerésével változtathasson az életén.

Sienna még 2011-ben, várandóssága előtt forgatta le a filmet, tehát nem a szülés utáni vonalait csodálhatja majd meg a fél világ a vásznon. Ezzel együtt biztosan sokan meglepődnek majd a látottak után, hiszen a színésznő nem a „mamis” oldalát, hanem a szexi nőt mutatja meg magából a produkcióban.

A 31 éves sztár egyébként korábban elmondta, hogy három hónapon át járt hastáncórákra, ahol állítása szerint félprofi szintre fejlesztette tudását. „Ha színésznőként kudarcot vallanék, veszek még pár órát, és hastáncosként folytathatom” – viccelődött akkoriban.

Azt viszont nem csupán tréfából állította, hogy a hastánc is segített neki a még szuperebb alak elérésében. Ez a mozgásforma ugyanis kiváló zsírégető, alakformáló edzés. Megerőltetés nélkül dolgoztatja az inakat, ízületeket, így megnöveli az izmok teherbírását.

sienna2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A tánc kiegyensúlyozottá tesz, így kecsesebbnek, magabiztosabbnak látja magát, aki rendszeresen űzi. Hastánc közben – a mozgás intenzitásától függően – egy óra alatt 350 kalóriát éget el a szervezet, miközben az összes izom dolgozik, és a kritikus testrészek szépülnek.

A hastánc a testi-lelki-szellemi egészség fejlesztésére is tökéletes, így az is elképzelhető, hogy Sienna a szülés után is vett néhány hastáncórát. De egy barátja szerint nem akarta elsietni régi alakja visszanyerését, inkább bőven adott időt magának a fogyásra.

„Tudja, hogy a gyorsdiéták nem működnek, így Marlowe születése után jobban figyelt a kalóriabevitelre, és arra, hogy egészséges ételeket fogyasszon. Elég kevés szénhidrátot evett, és próbált egyáltalán nem nassolni. Amikor pedig kényeztetésre vágyott, fodrászhoz ment, illetve egyszer beiktatott egy wellness-napot is, amikor fürdőben és masszázson járt” – nyilatkozta a névtelenséget kérő barát.

Sienna a baba előtt is odafigyelt arra, mit eszik, de a kicsi érkezése után még fontosabb lett számára az átgondolt, egészséges étrend betartása. Azt is lényegesnek tartja, hogy ne vigyen be pluszkalóriákat a szervezetébe, illetve próbálja egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni kedvenceit – korábban például egy-egy pohár vörösbor helyett egy kis vodkát ivott, de a várandósság, illetve az anyaság valószínűleg kizárja nála az alkoholfogyasztást.

Ami pedig az edzést illeti, a világsztár igyekszik összekötni a kellemest a hasznossal, így például szívesen mozog a természetben, vagy a monoton edzőtermi gyakorlatok helyett jógaórára megy, vagy épp ismét felfedezi a hastánc előnyeit.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X