Főoldal > DIÉTA > Túl kihívóan öltözött fel a 46 éves színésznő

Túl kihívóan öltözött fel a 46 éves színésznő

egészségfitnesztáplálkozás
0

Írta: and

A fél világ úgy érezhette, hogy Halle Berry volt a legszexibb az idei Oscar-gálán, aki töké

A fél világ úgy érezhette, hogy Halle Berry volt a legszexibb az idei Oscar-gálán, aki tökéletesen festett trükkös csíkozású, szuperszexi Versace ruhájában. Ezzel Jay Leno is egyetértett, aki a közelmúltban vendégül látta a színésznőt műsorában, a The Tonight Show-ban.

És bár a 62 éves sztár-műsorvezető többnyire a vendégei szemébe néz, ezúttal nem volt könnyű dolga, ugyanis vendége egy elképesztően kihívó miniruhában ült le vele szembe a kanapéra.

Halle öltözékét átlátszó anyagból álló pántok tartották, a ruha pedig nemcsak mély dekoltázsa révén engedett bepillantást a színésznő keblei közé, hanem a hasánál is nyitott volt egy ponton. Nem is csoda, ha Jay Leno az Oscar-on viselt estélyit dicsérve megjegyezte, hogy ez a ruha még jobban tetszik neki…

Bár sokak szerint ezúttal kicsit túllőtt a célon, a 46 éves színésznő egyébként joggal lehet büszke a testére. És az is: korábban azt nyilatkozta, hogy legszívesebben minden nap készítene magáról meztelen fotókat, ha a világsajtó nem venné őt ezért rögtön a szájára.

A szexi sztár úgy véli, ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy válunk egyre magabiztosabbakká. „Az idő múlása nemcsak ijesztő lehet, hanem csodálatos dolog is. Én például nagyon boldog és hálás vagyok, hogy másként tekinthetek néhány dologra, például az anyaságra is. A kislányom a mindenem” – nyilatkozta korábban.

halle2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

És bár a kis Nahla apukájával, a modell Gabriel Aubry-val azóta elváltak útjaik, Halle-ra nem sokkal később újra rátalált a szerelem. A francia sármőr, Olivier Martinez sokak szerint végre elhozhatja azt a kiegyensúlyozottságot és boldogságot a színésznő életébe, amire régóta vágyik. Sőt, ha hihetünk a pletykáknak, kettejük kapcsolata olyan komolyra fordult, hogy hamarosan oltár elé állnak.

Ha így lesz, a színésznőnek nem kell aggódnia, hogy az esküvőre hogyan hozza magát topformába, esetében ugyanis a tökéletes alak már adott. Ezért persze elég sokat tesz: miután 1989-ben kiderült, hogy cukorbeteg, szinte csak zöldségeket, salátákat, sovány húst eszik, és a cukrokkal nagyon óvatosan bánik.

Emellett rendszeresen ellenőrzi a vércukorszintjét és sokat mozog: minden nap, de legalább heti 4-5 alkalommal 90 percet szán sportolásra. Ilyenkor kardió gyakorlatokat végez, például fut, kerékpározik, ellipszistrénerezik, lépcsőzik vagy úszik. Ezt követően pedig 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez, amit guggolásokkal és kitörésekkel egészít ki.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X