Főoldal > DIÉTA > Fogyj csodamelltartóval!

Fogyj csodamelltartóval!

fogyásfogyókúragasztromelltartó
0

Írta: and

Itt a hipermodern melltartó, amely forradalmasíthatja a fogyást! A jövőben a kilók leadásának kulcsa

Itt a hipermodern melltartó, amely forradalmasíthatja a fogyást! A jövőben a kilók leadásának kulcsa ebben a női fehérneműben rejlik, a Microsoft legújabb kutatásai alapján. A cég olyan okosmelltartót fejleszt, amely felismeri viselője érzelmi állapotát.

A hosszabb tanulmány azt kutatja, hogyan lehet eredményesen megakadályozni az érzelmi evést. A Microsoft kutatói olyan szenzorokat tesztelnek, amelyek a szívműködés, a légzés, a test hőmérséklete és a mozgás figyelésével képesek megállapítani a viselő aktuális lelki állapotát. Ez a szenzor vészjelzést ad a résztvevőnek, amikor olyan fokozott érzelmi állapotot észlel, mint a düh, az izgalom és a szomorúság, hogy kerülje el az érzelmi evést. Az egyik kísérletben a szenzort olyan melltartóba helyezték, amely elsősorban a szívműködést és a légzést figyelte, és sokáig viselhető, anélkül, hogy érzékelnék a jelenlétét.

bra2.jpg ()De hogyan is működik ez a csodamelltartó?

A fehérnemű szenzorja több mint 70%-ban észleli az élettani változásokat. Mielőtt túlságosan izgatottá válnál, kevés a valószínűsége, hogy hamarosan beszerezheted a terméket a boltokban. „A melltartó szenzoros rendszere csak egy példa a Microsoft kutatói csapat munkájából. Olyan termékeket és szolgáltatásokat terveznek, amelyek érzékelik az emberek hangulatát és aszerint reagálnak. Jelenleg a kutatás folyamata zajlik, a szenzoros okosmelltartót még nem fejlesztik”- nyilatkozta a cég szóvivője. 

A realitások talaján maradva, kevés rá az esély, hogy egy hangulatérzékelő fehérnemű valóban fogyaszt. „Rengeteg tényező felelőssé tehető a túlevésért, olyanok is, amelyeknek egyáltalán nincs köze az érzelmi állapothoz, gondoljuk csak a karácsonyi időszakra, vagy a különböző társasági eseményekre, amikre egy melltartó nem képes figyelmeztetni minket”- teszi hozzá Tracey LeDoux, a Houston Egyetem professzora, akinek a túlevés és az elhízás a szakterülete. Nem is említve az olyan érzelmeket, mint az unalom, amelyek szintén evésre késztetnek, ugyanakkor nincsenek hatással az arousal szint emelkedésére, ezáltal nem kimutathatóak.

Egyelőre saját magunknak kell odafigyelnünk az étvágyunkra, hogy valóban élettani szükségletből eszünk, vagy csak valamilyen hangulat hatására. Csak akkor egyél, ha valóban fizikai éhséget érzel, amelyet a korgó gyomor vagy az enyhe szédülés jelez. Ha ezeket nem érzed, akkor gondold át alaposan, miért is akarsz enni. A válasszal egyszerűen elkerülheted az érzelmi evést, mindenféle csodaeszköz nélkül is.

Fotó: Profimedia – Red Dot, Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X