Főoldal > DIÉTA > Így méregteleníts, és legyen lapos a hasad!

Így méregteleníts, és legyen lapos a hasad!

citromdiétafogyásgyömbérhashízásmentaméregtelenítésuborka
0

Írta:

Fogyni akarsz? Meg akarod őrizni az egészséged? A reklámokban agyondicsérik a különböző palackozott ásványvizeket, amelyektől fitt és egészséges leszel.

A különböző ízesítésű, “egészséges összetevőkkel” dúsított italok tökéletes alakot ígérnek. Valóban így lenne?

Akkor valószínűleg nem tudod, hogy az üzletben kapható palackozott vizek tele vannak mesterséges édesítőkkel, amelyek több kárt okoznak a testednek, mint amennyit használnak. Ezután ahelyett, hogy leszaladnál még egy üveg vízért, próbáld ki a házi méregtelenítő változatot – ami nem csak finom és frissítő, hanem segít abban is, hogy lapos hasad legyen. Ez nem csak egy hagyományos frissítő ital, hanem emellett teljesen természetes és egészséges, tökéletes az egész test méregtelenítésére és megtisztítására. Ajánljuk fogyókúrázóknak, és azoknak, akik szeretnék felgyorsítani az emésztésüket..

detoxviz2.jpg ()

Hozzávalók:
2 liter víz,
egy evőkanál reszelt gyömbér,
egy közepes méretű kígyóuborka,
egy kezeletlen citrom,
12 mentalevél

Ne hámozd meg a hozzávalókat (ezért fontos, hogy a citrom kezeletlen legyen) hiszen a héjukban is találhatóak egészséges tápanyagok. Ha teheted, minden hozzávalóból biot válassz.
Az uborkát és a citromot szeleteld fel, majd tedd be egy korsóba. Tedd hozzá a többi hozzávalót és öntsd fel vízzel. Ezután hagyd 8 órát a hűtőben, és ne felejtsd el néha megkeverni.

Miért olyan jó és hasznos ez az ital?
Minden összetevőjének van valami pozitív hatása a bélflórádra, elősegíti az emésztésed megfelelő működését, meggátolja a méreganyagok felhalmozódását a testedben.

A citrom jól ismert C-vitamin forrást. Serkenti a test működését, valamint méregtelenít. Az uborka 90 százalékban vizet tartalmaz. Ez a zöldség segít kiüríteni a káros anyagokat a szervezetből, így segítve a méregtelenítést. A gyömbér oldja a görcsöket, és a test fájdalmait is csökkenti. A mentának fontos szerepe van a zsírégető folyamatokban, felgyorsítja a méreganyagok távozását, és hatékony a hasi fájdamak gyógyításában.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X