Főoldal > DIÉTA > 5 szuper tipp a bikinikész, karcsú alakért

5 szuper tipp a bikinikész, karcsú alakért

alakbikinibikinialakdiétafogyásfogyókúrafürdőruhamozgás
0

Írta:

Mindjárt kitör a nyár, itt a fürdőruha szezon. Te készen állsz rá?

Valószínűleg téged is kellemetlenül érint a tény, hogy hamarosan egy szál bikiniben kell flangálnod, de hidd el, ha nyár előtt előre tervezel, időben bikini-kész leszel, garantáltan stressz nélkül. Mostantól alkalmazd az alábbi egyszerű, mindennapos trükköket, hogy csinos legyél, és jól érezd magad a fürdőruhádban!

Kezdd a napot fehérjében gazdag reggelivel!

A kedvenc reggelink egy nagy tányér tojásrántotta egy maroknyi felszecskázott spenóttal és egy kevés zsírszegény sajttal megspékelve. Ha olyan fehérjében gazdag étellel kezded a napod, mint az ez, simán kibírod ebédig, ezáltal elkerülve az értelmetlen nassolást. Ráadásul egész napra megadja az egészséges lendületet.

Oszd ketté a tányérod!

Oszd ketté a tányérod főétkezéseknél, úgy, hogy egyik felén csak zöldségek és gyümölcsök legyenek, míg a másik felére sovány fehérjét és egészséges zsírokat pakolj. A kevés kalóriájú, élénk színű ételek (és rostok) eltelítenek és feltöltenek tápanyaggal a diétád alatt.

berry2.jpg ()

Növeld a testmozgásra fordított időd minden héten csupán 5 perccel!

Öt perc elsőre igen kevésnek tűnik, de ha már most elkezded, azok a percek és ledolgozott kalóriák kétségtelenül összeadódnak akkora, mire eljön a bikiniszezon. Nincs kifogás, ennyivel több időt biztosan rá tudsz szánni! (Összesen 25-30 perc is több mint a semmi!)

Adj fagyasztott bogyós gyümölcsöket az ásványvízhez!

Ez az egyszerű tipp egy picike édes ízt és vibráló színt ad a szokásos ásványvizednek, ezáltal rávesz, hogy többet kortyolj belőle a nap folyamán. A kivitelezése is igen könnyű: csak vegyél egy zacskó fagyasztott erdei gyümölcs mixet és rakd bele a poharadba vagy az ásványvizes palackodba.

Szerezz inspirációt a fürdőruhához!

Vásárolj olyan fürdőruhát, amely előnyösen áll az alkatodon és jót tesz az önbizalmadnak, akkor is, ha még nem érzed magad teljesen késznek a fürdőruha viselésére. Készíthetsz motivációs táblát is trendi fürdőrucik képével, olyan edzésfajtákkal, amiket ki szeretnél próbálni és egészséges receptekkel.

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X