Ennél egy finom süteményt, de semmi kedved bekapcsolni hozzá a sütőt? Jó hírünk van, ízletes, hűsítő sajttortát készíthetsz, anélkül, hogy a tűzhely mellett kellene ácsorognod. Mutatjuk is a receptet!
Hozzávalók
· 390 g graham keksz ledarálva
· ½ csésze olvasztott vaj
· 750 g natúr sajtkrém
· 2 csésze porított eritrit
· 1/3 csésze citromlé
· 1 teáskanál citromhéj
· 1 csésze hideg tejszín
Elkészítés
1. Keverd össze a vajat a darált keksszel, majd egy tortaforma aljában egyengesd el.
2. Egy tálban verd fel a sajtkrémet, egy másikban pedig a tejszínt.
3. Az eritritet keverd el a citromlével és héjjal, majd add a sajtkrémhez. Keverd jól össze, majd óvatosan keverd bele a tejszínt is.
4. Öntsd a tortaformába a keveréket, egyengesd el, majd tedd a hűtőbe 5-6 órára, amíg összeáll.