Főoldal > kihívás > Doutzen Kroes hasberendezése hihetetlen

Doutzen Kroes hasberendezése hihetetlen

bikiniDoutzen Kroesizomkockás haslapos hasmodellszépségsztár
0

Írta:

Elhiszed, hogy a modell kétgyerekes anyuka?

Míg nálunk hidegre és havasra fordult az időjárás, a Föld déli részén még javában tart a nyár. Ezt használja ki most több híresség is egy kis vakációzásra – köztük Doutzen Kroes is, aki Brazíliában nyaral férjével és két gyerekével.

A kicsik, Phyllon és Myllena nagy örömére sokat pancsolnak, a holland modell rajongói pedig örömmel látták, hogy Doutzen a strandon is megvillantotta elképesztő alakját. A vékony, de izmos és nőies vonalakért a szépség elég sokat dolgozik, valószínűleg nem véletlenül kockás a hasa.

A modell korábban elmondta, hogy a komplex megoldások híve: átalakította az étrendjét (nem falja ész nélkül az egészségtelen kajákat, de nem is tud csak salátákon élni), emellett megtalálta a hozzá leginkább illő edzésmódszert. Nagyon szeret súlyt emelni és kisebb súlyokkal is edz. Ettől szerinte a nők egy része azért tart, mert attól félnek, hogy nem fogyni, hanem inkább izmosodni fognak.

„Pedig a legtöbb személyi edző kis súlyfelesleg ledolgozására kifejezetten javasolja a súlyzós gyakorlatokat. Mert ha valakin kicsit több izom van, hatékonyabban égetheti a kalóriákat, ezen kívül pedig erősebbnek és magabiztosabbnak is érzi majd magát” – nyilatkozta korábban.

A L’Oreal, a Gucci, a Dolce&Gabbana vagy a Tommy Hilfiger reklámkampányaiból és a Victoria’s Secret divatbemutatóiról is ismert modell azt is elmondta, hogy az étkezéseket tekintve is megtalálta a hozzá legjobban passzoló étrendet.

„Az évek során arra kellett rájönnöm, hogy semmit sem tudok megtagadni magamtól, és ennek szerintem nem is volna értelme. Szeretem élvezni az életet. Olyan lány vagyok, aki szinte bármit megeszik, amit megkíván, de nem feledkezem el a mértéktartásról” – mesélte.

A szépség szerint tehát a mértékletesség a legfontosabb, illetve az, hogy soha ne éhezzen meg. „Ezért eszem minden nap többször, kis adag egészséges ételeket, például sok zöldséget, gyümölcsöt, zsír nélkül készült levest és salátát. De senki ne higgye, hogy a kedvenceimre, a sajtokra, az étcsokira és a friss kenyérre folyton nemet mondok” – tette hozzá nevetve. Ha első pillantásra ezt nehezen hisszük is el neki, a kétgyerekes anyuka ragaszkodik ahhoz, hogy ez így igaz – szerint szinte bármi beleférhet az egészséges étrendbe, ha átgondoltan, és persze mértékletesen fogyasztunk belőle.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X