Főoldal > MOZGÁS > Női Mozgásfesztivál

Női Mozgásfesztivál

0

Írta:

A Food Express idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a Női Mozgásfesztivált, melyre ez évben szeptember 9-én, 10:00 – 16:00 óra között kerül sor a már jól bevált helyszínen, a budapesti Népligetben, a Vajda Péter utcai Fradi edzőpályán. A lassan már egy évtizede, az országban egyedülálló módon zajló fesztivál idén – sokak kérésére – egy újítást […]

A Food Express idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a Női Mozgásfesztivált, melyre ez évben szeptember 9-én, 10:00 – 16:00 óra között kerül sor a már jól bevált helyszínen, a budapesti Népligetben, a Vajda Péter utcai Fradi edzőpályán.

A lassan már egy évtizede, az országban egyedülálló módon zajló fesztivál idén – sokak kérésére – egy újítást is bevezet: 4 km-es futóverseny kapcsolódik az eddigi hagyományos programhoz. A Planetáriumnál reggel 9-től lehet nevezni.
Rajt: 10:30-kor a Planetáriumnál,
Cél: a fesztivál helyszíne, ahol, akinek marad kedve, ideje és ereje bekapcsolódhat a sokszínű programot kínáló mozgásfesztiválba.
Mindazoknak, akik a futás helyett a sport ezer más szeletéből választanának, 8 órától lesz lehetőségük a nevezésre, majd 10:00-kor indul útjára a gyönyör, azaz mozgás ezerrel!

Csak nőknek, a lánykáktól a szépkorúakig!
Nincs még egy ilyen kínálat egyetlen rendezvényen sem, ahol a nőknek ilyen sokrétű sportolási lehetősége lenne.
Tánc, sport, lendület, show. Fesztivál hangulat költözik a lelkekbe, az összetartozás érzése a szívekbe. A többi meg az izmokra van bízva…

Mit lehet kipróbálni? Hol lehet ügyeskedni?
Sportágak és sporteszközök:
gumiasztal, hulahopp, 3D kerék, ugrólabda, egyensúly gyakorlatok, fit-ball, kondicionálás, mini ping-pong, gerinctorna, nordic walking, kangoo jump, darts, ergométer, célbarúgás, célbadobás kézilabdával, bocsa, pelota játék, frizbi, gumiszalag ugrálás, gólyalábazás, aqua fitness, tánc, gyaloglás, 1 perces gyorsasági kötélugrás, asztalitenisz, tollaslabda, 200 m-es síkfutás, triski, parkröplabda, floorball, intercross, óriás sítalp, kötélhúzás, váltóúszás.

0000691_1.jpg ()

Hol érezheted úgy, hogy nem vagy egyedül, hogy nem lógsz ki a sorból, hogy nincs miért szégyenkezned?
Aerobik órák a színpadon!
Aerobik mix – Pécsi Sasok;
Energetizáló torna, lélek-test tánc, hastánc – Bíró Ica;
Aerodance – Ugróczi Mónika; MBT training – Massai walking MBT csapat; Flexi-Bar – Lencsés Rita; Kangoo – Adee; X-Co- Lencsés Rita, Borsodi Balázs; Latin – Katus Tamás; Köredzés (step, fit-ball, slide) – Apró Éva; Fight aerobik – Pétercsák Józsi; Pilátes stretching – Csejtei Andrea.
Amatőr kézilabda torna
Utcai kosárlabda torna
Amatőr kispályás labdarúgó torna

És mi lesz addig a gyerekkel?
Játékos mozgások!
Ügyességi és sorversenyek, darts, láb-toll labda, tollaslabda, hullahopp karika, ugrálókötél, kötélhúzás, kerékpár, pedalló játékok, célbadobós frizbi, logikai játékok.

Mit csinálhat az, aki nem csak mozogni vágyik?
Kiegészítő programok az egészséges életmód tükrében:
Fittségi vizsgálatok, szaktanácsadások, bemutatók, előadások.
Food Express Image pavilon;
Masszázs;
Harmóniával az Egészséges Életért Egyesület egészségügyi állapotfelmérése;
AVON kozmetikai tanácsadás;
fitt.info egészségstand: életmód, dietetikai tanácsadás;
Bravos kávé kóstoltatás;
Magnapress: mágnesterápiás orvosi eszköz bemutatása;
MBT: instabil terápiás- és sporteszköz bemutatása, kipróbálása, mely 3 dimenzióban működve helyezi vissza használóját a természetes környezetbe.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X