Főoldal > MOZGÁS > Ismét a hölgyeké a Margitsziget!

Ismét a hölgyeké a Margitsziget!

0

Írta:

Az esemény helyszíne a Margitsziget, a rajt minden távon a Központi úton, a Hajós Alfréd Sportuszoda mellett kerül kialakításra. A választható futótávok: 10 km egyéniben és párban megosztva (5.5-4.5 km), valamint a 3,6 km. A 10 km egyéni és páros indulói 12 órakor, a rövidebb táv mezőnye 11 órakor rajtol. A futás mellett gyalogolni (3 […]

Az esemény helyszíne a Margitsziget, a rajt minden távon a Központi úton, a Hajós Alfréd Sportuszoda mellett kerül kialakításra. A választható futótávok: 10 km egyéniben és párban megosztva (5.5-4.5 km), valamint a 3,6 km. A 10 km egyéni és páros indulói 12 órakor, a rövidebb táv mezőnye 11 órakor rajtol. A futás mellett gyalogolni (3 km) is lehet, rajt 11:30-kor.

0001152_1.jpg ()

A 11. Coca-Cola Női Futógála a Testébresztő program állomása is egyben. A Coca-Cola Magyarország által tavaly indított és egyre sikeresebb Testébresztő program célja az aktív életmódra nevelés, és a figyelem felhívása a mozgás, a sport fontosságára. A nevezési díjakat befagyasztotta a BSI, az október 6-ai nevezési díj marad érvényben október 27-ig. Nevezési díjak: Coca-Cola 10 km: 1800, párban: 2600, 3.6 km: 1000, 3 km gyaloglás: 300 Ft.* Nevezni Interneten vagy személyesen a BSI irodában (1138 Budapest, Váci út 152.) lehet. Minden futó egyedileg emblémázott pólót kap. *a gyaloglás nevezési díja nem tartalmaz pólót.

Hogyan készülj!

  • Legyen igazán jó a futócipőd!
  • A futásra készülj fel: edzz előtte, hogy megkíméld magad az erős izomláztól!
  • Válassz egy jó futópartnert!
  • Futás előtt alaposan melegíts be!
  • A futásra lélekben is készülj fel – nagy kihívásokhoz lélekerő kell!
  • Öltözz melegen!

Bővebb információ a BSI: (06 1) 273 0939 telefonszámán kérhető valamint a www.futanet.hu Internetes oldalon olvasható.


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X