Főoldal > MOZGÁS > Iránytű a testedzéshez

Iránytű a testedzéshez

0

Írta:

Nyertesek: Nagy Zita, Hegedűs Tünde, Kojnokné Nagy Anikó, Tarnóczi Fédra, Orgován Györgyné, Szabó Anna, Vargáné Sz. Katalin, Deli Judit, Monetto, Magyar Klára Az ember mindenhol azt hallja, hogy sportoljon, mozogjon valamit, de, hogy hol és mit, azt senki nem tudja megmondani. A www.sportolnek.hu célja, hogy megmutassa a helyes irányt, hiszen a szlogenje is ez: „Iránytű […]

Nyertesek:
Nagy Zita, Hegedűs Tünde, Kojnokné Nagy Anikó, Tarnóczi Fédra, Orgován Györgyné, Szabó Anna, Vargáné Sz. Katalin, Deli Judit, Monetto, Magyar Klára

0001342_2.jpg ()

Az ember mindenhol azt hallja, hogy sportoljon, mozogjon valamit, de, hogy hol és mit, azt senki nem tudja megmondani. A www.sportolnek.hu célja, hogy megmutassa a helyes irányt, hiszen a szlogenje is ez: „Iránytű a testedzéshez”.

A weboldalon, a szakági- és szabadidősportok végtelen tárházában kedvére keresgélhetnek nagyok és kicsik, öregek és fiatalok, kövérek és soványak, egyszóval mindenki, akinek mozogni támadt kedve, de még nem tudja, hogy mit, hol, kivel és mikor…

Hol sportolj?
A www.sportolnek.hu több mint egy fitneszterem-katalógus vagy a „szabad” edzők fényképes listája. Túrázni, kerékpározni, karatézni szeretnél? Nem tudod, melyik klubba viheted sportolni örökmozgó gyermekeidet? Meddig van nyitva az uszoda abban a vidéki városban, ahova egy hosszú hétvégére indulsz? Síelni utazol, és még itthon szeretnéd „lefoglalni” a magyarul beszélő csinos síoktató hölgyet? Apropó, ki tartja ma este a közeli klubban a 18 órás aerobik edzést? – Néhány kérdés a sok közül, amelyre már utánajárás nélkül, otthon ülve is megkaphatod a választ, így több energiád marad az edzések teljesítéséhez.

0001342_3.jpg ()

Ami a sporthoz kell
Ha mindez nem elég, virtuális „shoppingolásra” indulhatsz. A választék széles, mint egy hipermarketben: fogyókúrás turmix, zsírégető csoki, energiaital – máris kész a vacsora. Rendelnél mellé valami olvasnivalót is? Nem akadály! Nincs kedved kimozdulni otthonról? Válassz magadnak egy otthoni edzőberendezést.

0001342_4.jpg ()

Kivel sportolj?
Magányosan nem szívesen edzel? Nálunk találhatsz magadnak edzőtársat. Netán edző vagy és munkát keresel? Add fel hirdetésedet, és megtalálnak az ajánlatok. Saját klubod van, sportkört vezetsz, egyesületet menedzselsz? Itt az alkalom, hogy bemutasd a létesítményt és annak szolgáltatásait, valamint tagokat toborozz a legmegfelelőbb fórumon.

Ha pedig a karácsony közeledtével meglepetésre vágysz, látogasd meg weboldalunkat november végén, és megtudhatod, hogyan vehetsz részt közel 2 millió forint összdíjazású nyereményjátékunkon.

Nos, van kedved sportolni? Csak írd be a címet a keresőbe: www.sportolnek.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X