Főoldal > MOZGÁS > orszagos_oszi_aerobik_es_indoor_cycling_studioturne_2006_oktober__december

orszagos_oszi_aerobik_es_indoor_cycling_studioturne_2006_oktober__december

0

Írta:

A Fitness Company vendégelőadói Pati Nagy Attila és Varró Gyula 35 helyszínre látogatnak el az országban, hogy minél szélesebb körben megismertessék és megszerettessék a legújabb fitnesz trendeket, elvigyék az aktív, egészséges életmód fontosságának üzenetét. Az új koncepció: a Step Performance és az Aerobik Performance. Ezt Varró Gyula fitnesz oktató, a hazai és külföldi fitnesz rendezvények […]

0001411_1.jpg ()

A Fitness Company vendégelőadói Pati Nagy Attila és Varró Gyula 35 helyszínre látogatnak el az országban, hogy minél szélesebb körben megismertessék és megszerettessék a legújabb fitnesz trendeket, elvigyék az aktív, egészséges életmód fontosságának üzenetét.

Az új koncepció:

a Step Performance és az Aerobik Performance. Ezt Varró Gyula fitnesz oktató, a hazai és külföldi fitnesz rendezvények rendszeres előadója dolgozta ki és mutatja be az országos turnén: lényege, hogy a hagyományos óráktól eltérően az edző egy valódi, színpad hangulatú produkcióba vonja be résztvevőket, élmény-edzés hangulatot teremt, azaz vidám szórakozást, izgalmas koreográfiát biztosít egy önfeledt testedzéshez.

Akik zenés, csoportos teremkerékpározásra vágynak, azoknak itt a Performance on Bikes.Ez egy változó intenzitású, jó hangulatú állóképességi edzés. A Performance on Bikes óráimon lehet énekelni, számot kérni, szavazni, tapsolni – igyekszem interaktívvá tenni ezeket az órákat is. A kiállásokat a refrénekkel hangolom össze, és figyelembe veszem a csoport energiaszintjét.” – mondja az edző. Ha valaki igazán komolyan veszi az edzést, az ilyen órákon komoly teljesítményt lehet nyújtani – de lehet lazábbra is venni, célkitűzéstől függően.
Az alakformáláshoz Body Toning Performance óráit ajánlja Varró Gyula. Itt a kritikus területek átformálására összpontosítanak vendégei. A passzívabbá vált életmód során elkényelmesedett has és hátizmok, a vádli, comb és fenék tájára, a vállakra, a karokra – mindezt jó hangulatban, sok humorral, mosolyogva! Lehet ezzel kezdeni, aztán kiegészíteni kardio jellegű edzéstípusokkal is, mint amilyen Step Performace, az Aerobik Performance, vagy a Performance on Bikes!

0001411_2.jpg ()
0001411_3.jpg ()

 

A mindig frissített órarend megtalálható a www.stepperformance.hu , honlapon, a turné állomásairól a www.fitnesscompany.hu , és a www.sportolnek.hu honlapokon is tájékozódhatsz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X