Főoldal > MOZGÁS > Szombat a mozgs jegyében

Szombat a mozgs jegyében

0

Írta:

Mi vár rád? Rövid ízelítő a szombati rendezvény által kínált programokból: Nagyszínpad (küzdőtér) Kóstolj bele az aerobik világába! Magyarország legnépszerűbb aerobik előadóinak órái. A legújabb mozgástrendek és klasszikus óratípusok mindenki számára könnyen elsajátítható koreográfiákkal. Indoor Cycling Különterem Magyarország és Európa legnagyobb indoor cycling eseménye 300 professzionális LeMond teremkerékpárral. Öt órán keresztül pörgetheted a pedálokat kiváló előadók […]

Mi vár rád?

0001503_1.jpg ()

Rövid ízelítő a szombati rendezvény által kínált programokból:

Nagyszínpad (küzdőtér)
Kóstolj bele az aerobik világába! Magyarország legnépszerűbb aerobik előadóinak órái. A legújabb mozgástrendek és klasszikus óratípusok mindenki számára könnyen elsajátítható koreográfiákkal.

Indoor Cycling Különterem
Magyarország és Európa legnagyobb indoor cycling eseménye 300 professzionális LeMond teremkerékpárral. Öt órán keresztül pörgetheted a pedálokat kiváló előadók vezetésével!

Mozgástrendek különterem
Átélheted a csoportos evezés élményét a Concpet 2 Regattán, kipróbálhatsz érdekes eszközös órákat (FitBall, WellBox) és relaxációs mozgásformákat (jóga, pilates).

Fitnesz park
A legújabb fitneszgépeken edzhetsz, tesztelheted a futópadok széles kínálatát, részt vehetsz az evezős ergométer versenyben, részese lehetsz a cardio wave show-nak és megannyi érdekes programnak.

A rendezvény programjáról bővebben a Fittaréna honlapján tájékozódhatsz.

Helyszín: Budapest
Papp László Sportaréna


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X