Főoldal > MOZGÁS > Flora Szívünk Napja

Flora Szívünk Napja

0

Írta:

2007. szeptember 23-án, vasárnap a budapesti Jövő Háza Központ, azaz a volt Millenáris Park ad otthon idén is a Flora egész napos rendezvényének, amelynek központjában a szív egészsége áll. A programok között szerepel a gyaloglás, a futás, és újdonságként a 40 perces fitnesz órák. Emellett egész nap ingyenes egészségügyi szűrés és tanácsadás várja a kilátogatókat. […]

2007. szeptember 23-án, vasárnap a budapesti Jövő Háza Központ, azaz a volt Millenáris Park ad otthon idén is a Flora egész napos rendezvényének, amelynek központjában a szív egészsége áll.

A programok között szerepel a gyaloglás, a futás, és újdonságként a 40 perces fitnesz órák. Emellett egész nap ingyenes egészségügyi szűrés és tanácsadás várja a kilátogatókat. A gyerekeket se felejtsd otthon, hiszen kézműves programokon szív alakú tárgyakat alkothatnak vagy kifejezetten a számukra elkészített társasjátékkal játszhatnak.

Ha csak pihenni van kedved, akkor is gyere ki, hiszen a Millenáris Park tavánál kiteszünk jónéhány nyugágyat – de akár pokrócot is kölcsönözhetsz.

Végül nyereménysorsolás és koncertek zárják a napot.

Tervezett program:
10:30 megnyitó
11:00 Juhász Bianka: X-Co óra
12:00 Hornyák Ádám: kangoo óra
13:00 Szentgyörgyi Rómeó: kick box óra
13:45 bemelegítés a futásra és a gyaloglásra
14:00 6 km-es futás és 3 km-es gyaloglás
15:00 Katus Attila: aerobik óra
16:00 stresszlevezető nagy jógaóra
16:45 Szívbarát Munkahely pályázat eredményhirdetése
17:00 koncertek: Schmidt Vera, Caramel, Bartók Eszter


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X