Főoldal > MOZGÁS > Fuss együtt kollégáiddal!

Fuss együtt kollégáiddal!

0

Írta:

A 2007. szeptember 15-én megrendezésre kerülő versenyen a dolgozókból összeállt futócsapatok mérhetik össze erejüket a hasonló területeken működő cégeket képviselő csapatokkal. A rendezvény fő száma a háromtagú csapatok váltóversenye, előtte azonban az egyéniben futók is rajthoz állhatnak: ők 1,5 kilométeres és 5,2 kilométeres örömfutáson vehetnek részt. A háromfős váltók versenyében a csapatoknak egy 10 kilométeres […]

A 2007. szeptember 15-én megrendezésre kerülő versenyen a dolgozókból összeállt futócsapatok mérhetik össze erejüket a hasonló területeken működő cégeket képviselő csapatokkal.

A rendezvény fő száma a háromtagú csapatok váltóversenye, előtte azonban az egyéniben futók is rajthoz állhatnak: ők 1,5 kilométeres és 5,2 kilométeres örömfutáson vehetnek részt.

0004538_1.jpg ()

A háromfős váltók versenyében a csapatoknak egy 10 kilométeres távot kell teljesíteniük úgy, hogy a váltó első tagja 5 kilométert, míg második két tagja 2,5-2,5 kilométert fut. A fergeteges hangulatú futás után a versenyzőket élőzenével kísért parti várja, ahol levezethetik a még bennük maradt energiát.

Szervezd be kollégáidat, fussatok együtt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X