Főoldal > MOZGÁS > Fuss együtt kollégáiddal!

Fuss együtt kollégáiddal!

0

Írta:

A 2007. szeptember 15-én megrendezésre kerülő versenyen a dolgozókból összeállt futócsapatok mérhetik össze erejüket a hasonló területeken működő cégeket képviselő csapatokkal. A rendezvény fő száma a háromtagú csapatok váltóversenye, előtte azonban az egyéniben futók is rajthoz állhatnak: ők 1,5 kilométeres és 5,2 kilométeres örömfutáson vehetnek részt. A háromfős váltók versenyében a csapatoknak egy 10 kilométeres […]

A 2007. szeptember 15-én megrendezésre kerülő versenyen a dolgozókból összeállt futócsapatok mérhetik össze erejüket a hasonló területeken működő cégeket képviselő csapatokkal.

A rendezvény fő száma a háromtagú csapatok váltóversenye, előtte azonban az egyéniben futók is rajthoz állhatnak: ők 1,5 kilométeres és 5,2 kilométeres örömfutáson vehetnek részt.

0004538_1.jpg ()

A háromfős váltók versenyében a csapatoknak egy 10 kilométeres távot kell teljesíteniük úgy, hogy a váltó első tagja 5 kilométert, míg második két tagja 2,5-2,5 kilométert fut. A fergeteges hangulatú futás után a versenyzőket élőzenével kísért parti várja, ahol levezethetik a még bennük maradt energiát.

Szervezd be kollégáidat, fussatok együtt!


További cikkeink a témában

turmixzsírégetés

Top 3 zsírégető turmix edzéshez

Írta:
11 napja 0

A mesterséges turmixokat igazi csodaszernek tartjuk, fogyaszt, vagy épp izmot épít, ráadásul nem macerás, csak fel kell oldani egy kis vízben vagy tejben, és már fogyasztható is. Azonban sokkal egészségesebb italt készíthetünk magunknak pár perc alatt, csak némi hozzávaló és egy botmixer kell hozzá.

Kövess Facebook-on!
X