Főoldal > MOZGÁS > Kellogg’s-Optiwell Fittbalance Nemzetközi Aerobic Nap

Kellogg’s-Optiwell Fittbalance Nemzetközi Aerobic Nap

0

Írta:

A program az őszi időszak egyik legjelentősebb aerobik eseménye lesz. A számtalan ismert hazai oktatón kívül, mint például Tatarek Rezső, Borsodi Balázs, Varró Gyula, Kiss Gábor stb.., hazánkban eddig soha nem látott világsztár oktatók is színpadra lépnek. A nap folyamán a Gastrodate-Fittbalance ételfutár jóvoltából minden résztvevő ingyen meleg ebédet kap, amit a  sportcsarnok éttermében szolgálnak […]

A program az őszi időszak egyik legjelentősebb aerobik eseménye lesz. A számtalan ismert hazai oktatón kívül, mint például Tatarek Rezső, Borsodi Balázs, Varró Gyula, Kiss Gábor stb.., hazánkban eddig soha nem látott világsztár oktatók is színpadra lépnek.

0006184_1.jpg ()

A nap folyamán a Gastrodate-Fittbalance ételfutár jóvoltából minden résztvevő ingyen meleg ebédet kap, amit a  sportcsarnok éttermében szolgálnak fel és ott is lehet majd elfogyasztani. A Nemzetközi Aerobic Nap egy időben két színpadon zajlik, így mindenki megtalálhatja a  hangulatához leginkább közel álló óratípust. Természetesen  a számtalan kiállítónak köszönhetően, lehetőség lesz majd kedvező áron vásárolni az egészséges termékektől a sportszereken át, akár az autóig is. 

További infók: www.a1wellness.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X