Főoldal > MOZGÁS > Geszler Dorottya a Pilatesnek hódol

Geszler Dorottya a Pilatesnek hódol

0

Írta:

Geszler Dorottya is fellép a 2. TeleSport-SPAR FittArénán. A közismert televíziós műsorvezető, aki jelenleg az egyik televízió csatorna egészséges életmóddal kapcsolatos magazinműsorát vezeti, „My Pilates” címmel pilates órát tart majd a Papp László Budapest Sportarénában. „Amikor kipróbálsz egy új mozgásformát, el tudod dönteni, hogy mennyire érzed magadénak, tudod, hogy mi a jó a testednek. Én […]

0006806_1.jpg ()

Geszler Dorottya is fellép a 2. TeleSport-SPAR FittArénán. A közismert televíziós műsorvezető, aki jelenleg az egyik televízió csatorna egészséges életmóddal kapcsolatos magazinműsorát vezeti, „My Pilates” címmel pilates órát tart majd a Papp László Budapest Sportarénában.

„Amikor kipróbálsz egy új mozgásformát, el tudod dönteni, hogy mennyire érzed magadénak, tudod, hogy mi a jó a testednek. Én az első óra után éreztem, hogy ez az én sportom. A Pilates kicsit a jógához hasonlít: erős koncentrációt igényel. Sok benne az erősítés és nyújtás, illetve segít a testtudat, és szép tartás megtalálásában.
Azoknak ajánlom, akik szeretik a lassabb óratípust, szeretnének szép szálkás izmokat, hiszen ez a fajta edzés kemény izommunkát is jelent. A koncentrálás, hogy az ember csak magára figyel, pedig abban is segít, hogy kizökkenjünk a rohanó világból, és legalább az óra idejére megnyugodjunk, és csak magunkra figyeljünk. A többféle stílusból, amit itthon és külföldön tanultam, valamint a Peak Pilatesből, amit jelenleg is tanulok, próbálom megtalálni a sajátomat: kicsit balettos, kicsit jógás: ez az én Pilatesem!”

Dorottya a mozgásért, az egészséges életmódért tehát nemcsak a műsorokkal tesz, hanem a gyakorlatban is. Az edzősködés mellett kislányával is rengeteget mozognak együtt: korcsolyáznak, futnak a Margitszigeten, úsznak vagy éppen kangooznak.

Bővebb információ: www.fittarena.hu

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X