Főoldal > MOZGÁS > Teri Hatcher és a fogyókúra

Teri Hatcher és a fogyókúra

0

Írta:

Született nő – Teri Hatcher A Született feleségek sztárja nem kedveli a hagyományos edzésformákat – az edzőtermektől pedig egyenesen undorodik, mivel tart a fertőzésveszélytől. Hogy formában tartsa alakját, Teri inkább sztriptízórákat vesz Los Angelesben. Ez a furcsának tűnő a edzéstípus alaposan átmozgatja az egész testet, erősíti a mellkas, a fenék és a kar izmait, ugyanakkor […]

Született nő – Teri Hatcher

0006431_1.jpg ()

A Született feleségek sztárja nem kedveli a hagyományos edzésformákat – az edzőtermektől pedig egyenesen undorodik, mivel tart a fertőzésveszélytől. Hogy formában tartsa alakját, Teri inkább sztriptízórákat vesz Los Angelesben. Ez a furcsának tűnő a edzéstípus alaposan átmozgatja az egész testet, erősíti a mellkas, a fenék és a kar izmait, ugyanakkor segít a nőiesség átélésében.. Teri emellett szívesen golfozik és túrázik is.

S hogy miért olyan jó a túrázás és hogyan tehetsz ezzel a mozgásformával az egészségedért és karcsúságodért?

A gyaloglás pozitív hatásai:

  • fokozza a vérkeringést
  • feszesíti a comb- és fenékizmokat
  • kitágítja a tüdőt
  • kutatások szerint már heti kétszer 30 perc megteszi a hatását
  • segít megelőzni a cukorbetegség kialakulását
  • csökkenti a magas várnyomást
  • csökkenti a depresszió tüneteit


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X