Főoldal > MOZGÁS > Zsírégetés és karcsúsodás egy nap alatt

Zsírégetés és karcsúsodás egy nap alatt

karcsúsodásNativazsírégetés
0

Írta:

Szombaton itt a tavasz legfittebb napja! Már csak néhány nap van hátra, és kezdetét veszi az idei tavasz legnagyobb fitnesz-aerobik rendezvénye, a 2. Nativa Fittnap. A május 24-én, szombaton megrendezésre kerülő eseményen nagyszerű prezenterek, és kiváló óratípusok várják a résztvevőket. A nap programját idén is Béres Alexandra fitnesz világbajnok Súlykontroll programja indítja. A program gerincét […]

0011239_1.jpg ()

Szombaton itt a tavasz legfittebb napja!

Már csak néhány nap van hátra, és kezdetét veszi az idei tavasz legnagyobb fitnesz-aerobik rendezvénye, a 2. Nativa Fittnap. A május 24-én, szombaton megrendezésre kerülő eseményen nagyszerű prezenterek, és kiváló óratípusok várják a résztvevőket.

A nap programját idén is Béres Alexandra fitnesz világbajnok Súlykontroll programja indítja. A program gerincét ezután az eszközös órák, illetve a Body&Mind óratípusok adják: a nagyteremben kangoo-val, Xcoval és Flexi-Barral mozoghatnak a fitnesz szerelmesei, míg a kisteremben pilates, Body Art, gerincjóga, és számos más mozgásformát próbálhatnak ki.

A fellépők között olyan hazai sztárok szerepelnek, mint Hornyák Ádám (Ádee), Lencsés Rita és Borsodi Balázs, Geszler Dorottya, illetve két külföldi prezenter, Andy Sasse és Marisa Cardozo is tart órát a 2. Nativa Fittnapon.

A mozgásprogramok mellett kiállítók, illetve ajándéksorsolások is várják az érdeklődőket, így garantált a tartalmas szórakozás.

Gyere el te is, és töltsd mozgással a szombatot!

Bővebb információ és jegyvásárlás: www.nativafittnap.hu – Kattints!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X