Főoldal > MOZGÁS > 5+1 szexi focista az EB-n

5+1 szexi focista az EB-n

EB. focijátékosokmérkőzés
0

Írta:

Egy szexi pillantás a sorfalban állva? Egy szálkásan izmos vádli? Esetleg egy elegáns ollózás a levegőben? Több – nem feltétlenül szakmai – szempont alapján választottuk ki a 2008-as Labdarúgó Európa-bajnokság legmegkapóbb játékosait. Kedvenc focistáink a következők: 1. Jannakopoulos, SztelioszA görög válogatott 8-as mezben pályára álló játékosa idén lesz 38 éves. Hősünk a fociban érzékeny, ugyanakkor […]

Egy szexi pillantás a sorfalban állva? Egy szálkásan izmos vádli? Esetleg egy elegáns ollózás a levegőben? Több – nem feltétlenül szakmai – szempont alapján választottuk ki a 2008-as Labdarúgó Európa-bajnokság legmegkapóbb játékosait. Kedvenc focistáink a következők:

0011702_1.jpg ()

1. Jannakopoulos, Szteliosz
A görög válogatott 8-as mezben pályára álló játékosa idén lesz 38 éves. Hősünk a fociban érzékeny, ugyanakkor céltudatos – hála Rák csillagjegyének. A görög isteneket meghazudtoló arcéllel és finoman bronzos bőrrel megáldott, kopaszra borotvált fejű férfiú neve fociban jártas ismerőseinknek nem sokat mondott, ám szerkesztőségünk hölgytagjainak körében kiemelkedő szimpátiának örvendett a középpályás. 

2. Thierry Henry
Ha Henry nevét meghalljuk, azonnal a képernyő felé fordul tekintetünk. A francia válogatott csatára 12-es mezben kergeti a labdát, az EB-n kívüli időszakban pedig a Barcelona csapatában játszik. Az Oroszlán jegyében született, fürge lábú focista idén augusztus 17-én ünnepeli majd 30. születésnapját, a partin pedig remélhetőleg az eddig lőtt góljaira is koccintanak majd.

3. Petr Cech
Egyik kedvencünk a csehek kedves mosolyú, villámkezű kapusa is. Már a szemében észrevesszük a Bika jegyben születettek szenvedélyességét és kitartását. Az 1982-es születésű hálóőr 57 mérkőzésen is túl van már, jelenleg pedig a Chelsea játékosaként keresi pénzét és építi karrierjét. 

0011702_2.jpg ()

4. Luca Toni
Luca Tonit, az olasz sármőrt, a meccsek közvetítésekor 9-es mezben kutasd a pályán. Csatárként küzd a labdáért, ezért előfordulhat, hogy gyorsasága miatt néha szem elől veszíted. Ha megvan, figyeld a 31 éves focista selymesen fekete haját és próbáld elkapni elbűvölő tekintetét is!

5. Gianluigi Buffon
Túl van 81. meccsén is a hatalmas tenyerekkel megáldott hálóőr, aki 1978-ban született. Ha éppen nem az olasz válogatott kapusaként remekel, a Juventus csapatát erősíti. Buffont szinte minden – fociban csak kevésbé jártas – hölgytársunk ismeri, talán nem véletlenül. Sajnos lekéstünk róla: a focista cseh modell barátnőjével már boldogan neveli kisfiát.

 

0011702_3.jpg ()

5+1 Akire még mindenképp érdemes odafigyelnünk:
Ha teheted, a meccseken szemléld Cristiano Ronaldo minden mozdulatát egészen attól fogva, hogy kifut az öltözőből, addig, ahogy a sorfalban áll és ahogy a labdát bűvöli. Független szakértőnk – K. Richárd – és más szakavatott férfiismerőseink szerint idén ő az Aranylabda abszolút várományosa! A szakma véleményét csak megerősítheti majd az a 12 ezer nő körében végzett európai kutatás, miszerint C. Ronaldo a legszebb focista az idei kontinensviadalon! Ne maradj le tehát egyetlen lépéséről sem.  

Partnerünk az FN.hu Eb-rovata. Még több EURO2008-as hírre vagy kíváncsi? Katt ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X