Főoldal > MOZGÁS > 3 szexi aranyérmes úszóbajnok

3 szexi aranyérmes úszóbajnok

bajnokolimpiaúszás
0

Írta:

Itt az olimpia a nyakunkon – újabb ürügy, hogy a kedvesed órákat töltsön a képernyő előtt!  Ne veszekedj vele emiatt! Inkább pillants bele a közvetítésekbe. Az úszást se hagyd ki, mert a magyar olimpiai válogatott úszói jóképűek és izmosak. Hangolódj rá a versenyre! Most megtudhatod, hogy a korábbi évek legendás, aranyérmes úszóbajnokai közül mi kiket tartunk a […]

Itt az olimpia a nyakunkon – újabb ürügy, hogy a kedvesed órákat töltsön a képernyő előtt!  Ne veszekedj vele emiatt! Inkább pillants bele a közvetítésekbe. Az úszást se hagyd ki, mert a magyar olimpiai válogatott úszói jóképűek és izmosak. Hangolódj rá a versenyre! Most megtudhatod, hogy a korábbi évek legendás, aranyérmes úszóbajnokai közül mi kiket tartunk a legszexisebbeknek!

Czene Attila
Pár évvel ezelőtt az egész ország neki szurkolt. Nem hiába. Czene Attila 1992-ben Barcelonában ugyan „csak” bronzérmet szerzett, négy évvel később az atlantai játékokon már övé lett a rég áhított aranyérem is. Aki idén Pekingben is szeretné megcsodálni a sportoló mozdulatait, az csalódni fog. Az olimpikon pár éve teljesen felhagyott a versenyszerű úszással. Mostanában más területen csillogtatja meg tehetségét: felesége, Bánhidi Petra hatására belekezdett a tánctanulásba, nem kis sikerrel. Ma már oktat is, párjával együtt tanítják be a társastáncokat, mellette pedig fellépésről fellépésre járnak. A sztárpár igazán jól megérti egymást, hiszen mindketten óriási sikereket értek el: míg Attila a vízben szerzett babérokat, addig Petra a táncparketten gyűjtötte be az elismeréseket: ő az argentin tangó többszörös világbajnoka.

Rózsa Norbert
A macsó, vízöntő jegyű sportoló több mint másfél évtizede kápráztatja el karizmaival a magyar hölgyrajongókat. 1991-ben robbant be a köztudatba, amikor alig 19 évesen a Perth-i világbajnokságon mindenkit lehagyott a medencében. Pár évvel később, Atlantában megszerezte az olimpiai aranyérmet is. Idén is ott lesz az olimpiai játékokon: nem mint versenyző, hanem mint szurkoló. Azért talán így is megpillanthatjuk őt a közvetítéseken…Sajnos a világklasszis úszó tavaly komoly depresszióba esett, sőt öngyilkosságot is megkísérelt. Az orvosok az utolsó pillanatban mentették meg az életét. Ma már jól van és legfontosabb mottója: „Az életben nincs szebb magánál az életnél.” Csak így tovább Norbi!

Darnyi Tamás
Kétségtelenül ő az egyik legnagyobb magyar úszólegenda. A kilencvenes évek elején nők ezrei rajongtak érte. Négyszer nyert világbajnoki, nyolcszor Európa-bajnoki címet, ráadásul négy olimpiai aranyéremmel is büszkélkedhet. Nem csoda, hogy 1991-ben őt választották meg Európa legjobb sportolójának, és majdnem húsz éve tagja a Halhatatlanok Klubjának. 41 évével Darnyi Tamás még mindig nagyon szexi, hiszen a sportot sikerei óta sem hagyta abba – úszóiskolája országszerte híres, ő maga azonban ritkán áll a kamerák elé. Feleségével, a színésznő-műsorvezető Jónás Ritával évek óta boldogan élnek, nevelik két kislányukat, Rékát és Csengét. Úgy tűnik, a sportoló nemcsak versenyzőként, hanem családapaként is tökéletesen teljesít!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X