Főoldal > MOZGÁS > 3 szexi vízipólós az Olimpián

3 szexi vízipólós az Olimpián

olimpiaszexivízilabda
0

Írta:

 Te is unod már, hogy párod folyton a tévét bámulja, közben pedig hosszas magyarázatokba fog a magasugrás, a kézilabda és a gyűrű szabályairól? Add át magad a sportnak, és pillants bele a közvetítésekbe: ha másért nem, az izmos és jóképű magyar versenyzőkért mindenképpen érdemes! Hogy tudd, kiért is kell szorítanod,  összegyűjtöttük neked a leghelyesebb és legjobb […]

 Te is unod már, hogy párod folyton a tévét bámulja, közben pedig hosszas magyarázatokba fog a magasugrás, a kézilabda és a gyűrű szabályairól? Add át magad a sportnak, és pillants bele a közvetítésekbe: ha másért nem, az izmos és jóképű magyar versenyzőkért mindenképpen érdemes! Hogy tudd, kiért is kell szorítanod,  összegyűjtöttük neked a leghelyesebb és legjobb alakú magyar olimpikonokat – természetesen szigorúan szubjektív módon. Most megtudhatod, hogy az örök nyertes vízilabdacsapatból mi kiket tartunk a legszexisebbnek!

Kásás Tamás
A magyar nők abszolút kedvence minden létező érmet besöpört már: a sydney-i és az athéni olimpián aranyérmes lett csapatával, de magáénak tudhatja az Európa- és a világbajnoki címet is. Így persze nem csoda, hogy beválogatták minden idők legjobb pólósai közé. Nem is volt kérdés, hogy bekerül-e a 2008-as magyar olimpiai csapatba, ezért már jó pár hónapja a nagy megmérettetésre edz táraival.
A 32 éves, rák jegyű, Olaszországban élő sportoló nagy bánatunkra újra foglalt. Alighogy szakítottak Oroszlán Szonjával, újra rátalált a szerelem: a szerencsés kiválasztott nem más, mint Heincz Eszter, a 2006-os Miss Balaton Szépségverseny közönségdíjasa.

Benedek Tibor
Legalább tizenhét éve a kedvencünk, nem véletlenül: az ellenállhatatlanul jóképű vízilabdás az elmúlt években sorra aratta a nagyobbnál nagyobb sikereket a medencében, közben szerzett két diplomát, arról nem beszélve, hogy mára kétgyermekes édesapa. Párjával, Epres Panni modellel és kisfiukkal, Mórral jelenleg Olaszországban élnek, egy  romantikus tengerparti kisvárosban.
A Kásához hasonlóan rák jegyű olimpiai bajnok nyolcévesen, gerincferdülése miatt kezdett el úszni, de túl unalmasnak tartotta ezt a sportágat, így átváltott a vízilabdára. Sajnos pár évvel ezelőtt szívritmuszavarok léptek fel nála, emiatt egy ideig nem edzett a magyar válogatottal, de a rajongók legnagyobb örömére tavaly ismét visszatért bajnoktársaihoz.

0012971_1.jpg ()

Madaras Norbert
Még egy pólós, akit sajnos ritkán láthatunk itthoni vizeken: Madaras Norbert Kásáshoz és Benedekhez hasonlóan Olaszországban szeli a habokat, nem eredménytelenül. A Pro Rocco csapattal többször lett olasz bajnok, de a mindössze 29 éves vízipólós Athénban már azt is átélhette, milyen olimpiai aranyérmesnek lenni. 
Az Egerből származó sportoló a magánéletéről nem szívesen nyilatkozik, ám az biztos, hogy a magyar nők egyszerűen megőrülnek érte! Ne is csodálkozzunk ezen, hiszen a pólós egy igazi olasz szívtipró sötétbarna hajával, izmos testével, na meg 192 centiméteres magasságával!

Nézd meg Kemény Dénessel készült interjúnkat, melyből megtudhatod, milyen étrendet követtek vízilabdásaink az olimpiai meccsek előtt:


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X