Főoldal > MOZGÁS > Szigorú diétán a vízipólós fiúk is

Szigorú diétán a vízipólós fiúk is

diétaolimpiavízilabda
0

Írta:

Ma elkezdődik a Pekingi Nyári Olimpia. A sportolók és szurkolóik is lázasan készülődnek a viadalokra. De vajon hogyan kerültek formába a hazánkat képviselő versenyzők? Most megtudhatod, milyen diétát követnek a magyar vízilabdaválogatott tagjai. Arról, hogy mit ehetnek és milyen étrend szerint táplálkoznak izmos vízilabdásaink, Kemény Dénest kérdeztük. Nézd meg Kemény Déness készített interjúnkat!   Még […]

Ma elkezdődik a Pekingi Nyári Olimpia. A sportolók és szurkolóik is lázasan készülődnek a viadalokra. De vajon hogyan kerültek formába a hazánkat képviselő versenyzők? Most megtudhatod, milyen diétát követnek a magyar vízilabdaválogatott tagjai. Arról, hogy mit ehetnek és milyen étrend szerint táplálkoznak izmos vízilabdásaink, Kemény Dénest kérdeztük.

Nézd meg Kemény Déness készített interjúnkat!

 

Még több fotó a vízlibadásokról:

0013045_2.jpg ()

0013045_1.jpg ()

0013045_4.jpg ()

0013045_3.jpg ()


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X