Főoldal > MOZGÁS > Salma Hayek pocsék hangulatba kerül a diétától és az edzéstől!

Salma Hayek pocsék hangulatba kerül a diétától és az edzéstől!

diétasalma hayekszülés
0

Írta:

Salma Hayek tökéletes alakjának titka  A 41 éves mexikói származású színésznő babavárás előtt nem volt híve az edzéseknek. Egy filmszerep kedvéért azonban hajlandó volt alávetni magát egy diétának, és hetente edzett. Lássuk, mi a szép színésznő karcsúságának titka!  „Ha diétázom és közben állandóan edzek, pocsék lesz a hangulatom” – nyilatkozta egy interjúban. Ezek szerint Salma hangulata igencsak a […]

0013891_1.jpg ()

Salma Hayek tökéletes alakjának titka 

A 41 éves mexikói származású színésznő babavárás előtt nem volt híve az edzéseknek. Egy filmszerep kedvéért azonban hajlandó volt alávetni magát egy diétának, és hetente edzett. Lássuk, mi a szép színésznő karcsúságának titka! 

„Ha diétázom és közben állandóan edzek, pocsék lesz a hangulatom” – nyilatkozta egy interjúban. Ezek szerint Salma hangulata igencsak a mélyponton lehetett, amikor az idei cannes-i filmfesztiválon tökéletes alakjával kápráztatta el a nagyérdeműt. Ami annál is inkább meglepte a publikumot, mert a színésznő alig néhány hónappal a neves filmes esemény előtt adott életet kislányának, és a babavárás időszakában jelentős túlsúlyt szedett magára.
Aztán persze kiderült, hogy a színésznő szakított korábbi elveivel, mert új filmje (Cirque du Freak) főszerepéhez muszáj volt gyorsan formába hoznia magát. A forgatás előtt lelkiismeretesen edzett, és odafigyelt a táplálkozására is, elsősorban tengeri halakat és a gyümölcsöket evett. A testmozgáson és a tudatos étkezésen kívül a szoptatást is a fogyás kiváló eszközének tartja. Ezt a tanácsot védőnőjétől kapta, aki szerint a szoptatás úgy segíthet leadni a súlyfelesleget, hogy az nem veszélyezteti sem az édesanya, sem a baba egészségét, hiszen természetes úton égeti el a kalóriákat.

Képek forrása: Profimedia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X