Főoldal > MOZGÁS > Hillary Swank sokat eszik, mégis eszméletlen karcsú!

Hillary Swank sokat eszik, mégis eszméletlen karcsú!

Hillary Swank
0

Írta:

A kétszeres Oscar-díjas Hillary Swank filmjei kedvéért bámulatos átalakulásokra képes – A fiúk nem sírnak című filmje miatt csontig lefogyott és a haját is rövidre vágatta, a Millió dolláros bébi c. filmben izmos és kemény bokszolónőként láthattuk, egy következő filmjében pedig valószínűleg 15 kilóval kövérebben feszít majd a vásznon. Hillary azt állítja, hogy az alakját kizárólag […]

A kétszeres Oscar-díjas Hillary Swank filmjei kedvéért bámulatos átalakulásokra képes – A fiúk nem sírnak című filmje miatt csontig lefogyott és a haját is rövidre vágatta, a Millió dolláros bébi c. filmben izmos és kemény bokszolónőként láthattuk, egy következő filmjében pedig valószínűleg 15 kilóval kövérebben feszít majd a vásznon. Hillary azt állítja, hogy az alakját kizárólag a szerencsés génjeinek köszönheti – ennek ellenére mindent megtesz azért, hogy fitt és izmos maradjon. Lássuk, mit tesz Hillary Swank a karcsúságáért!

0014247_1.jpg ()

Hillary a mozgás megszállottja

  • A Millió dolláros bébi című film forgatása alatt Hillary hihetetlenül keményen edzett, és nagyon szigorú diétát követett. A szénhidrátbevitelt szinte a nullára csökkentette, ugyanakkor rengeteg fehérjét fogyasztott: nyers tojásfehérjét és fehérjeturmixokat ivott. Hogy az izmai megfelelően fejlődjenek, Hillary napi kilenc órát aludt, a proteinkoktéljárét azonban még éjszaka is fel kellett kelnie!
  • A „sportos” szerepek nem állnak távol Hillarytől. A színésznő 3 éves kora óta úszik (részt vett az ifjúsági olimpián is), de felnőttként is a mozgás megszállottja. Hillary szerint a mozgás a stressz egyik leghatékonyabb ellenszere, ezért hetente legalább három alkalommal lemegy az edzőterembe – legkedvesebb edzésformája a power pilates.
  • Hillary persze a forgatási szünetekben is odafigyel arra, hogy mit eszik. Bár dietetikusa, D. Oz Garcia tanácsára kiiktatta az étrendjéből a búzát és a vörös húsokat, Hillary nem tartozik a madárétkű sztárok közé. A színésznő azt állítja, hogy a kedvenc ételeiből bármennyit képes lenne megenni – a sok mozgáshoz persze szüksége is van az energiára.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X