Főoldal > MOZGÁS > A Szépség az arányok harmóniája

A Szépség az arányok harmóniája

akinek karcsú dereka ellenére a popsi és a comb területe bizony vaskosabb? Vagy netán alma típus és a pocakról lenne szükséges a zsírpárnácskák leKi ne törekedne hát arányainak harmonikusabbá tételére? Ön talán éppen a körte típusú hölgyek közé tartozik
0

Írta:

Vagy éppenséggel sportos, karcsú teremtés, aki narancsbőre miatt mégsem szívesen mutatkozik fürdőruhában? Esetleg egy férfitárs, aki úszógumiját szemléli kissé rezignáltan a tükörben? Az immár 10 éve sikeres Hypoxi innovatív és folyamatosan fejlesztett terápiás eszközeivel minden fent érintett estben hathatós segítséget képes nyújtani. De kezdjük a legelején! Miért is Hypoxi? Gyönyörű alakot intenzív edzés és diéta […]

0015881_2.jpg ()

Vagy éppenséggel sportos, karcsú teremtés, aki narancsbőre miatt mégsem szívesen mutatkozik fürdőruhában? Esetleg egy férfitárs, aki úszógumiját szemléli kissé rezignáltan a tükörben?

Az immár 10 éve sikeres Hypoxi innovatív és folyamatosan fejlesztett terápiás eszközeivel minden fent érintett estben hathatós segítséget képes nyújtani.

De kezdjük a legelején!

Miért is Hypoxi?

Gyönyörű alakot intenzív edzés és diéta ellenére sem mindig érhetünk el, mivel testünk leginkább a könnyen hozzáférhető zsírokat bontja le. A gyenge vérkeringésű területeken a zsír nem ég el.
A szigorú diéta és az edzés kombinációja pedig nem mindig veszi fel a harcot a cellulit ellen. Kimutatták, hogy a súlycsökkenés és az izomnövelés nem feltétlenül javítják a bőr szerkezetét.

Akkor mi a megoldás?

0015881_3.jpg ()

Egyszerűen a zsír könnyebben ég el a test megfelelő vérkeringéssel rendelkező területein, mint a gyenge keringéssel működő részein. Ez a tény megmagyarázza, hogy miért nehéz a szigorú diéta és az intenzív mozgás ellenére is bizonyos területek esetén a zsír, illetve a cellulit eltávolítása. A mozgás közben a vér szállítja el a zsírsavakat, ezért a keringési rendszer állapota kiemelten fontos.

Hogyan is hat a Hypoxi?

HYPOXI nem igényel kíméletlen edzést hogy hasát, lábait és fenekét nagyszerű formába hozza. Egyedül, egy ergométeren végzett könnyed testmozgást kíván meg Öntől. Az alakformálás érdekében a véráram serkentése a célzott területeken alapvető fontosságú tényező.

0015881_4.jpg ()

Éppen ezért a HYPOXI az alsó testet egy vákuum kamrába zárja, ahol az alkalmazott kezelési forma a nehezen elérhető területek keringését stimulálja. Ennek eredményeképpen a zsír és méreganyagok az érintett szövetből elszállítódnak.

A kívánt eredmény: karcsú lábak, feszes fenék, lapos has -  kíméletlen edzések, felülések nélkül.

Elegendő a heti 3 rövid alkalom?

Valóban a javasolt edzési gyakoriság heti 3×30 perc. Természetesen, hogy a Hypoxi-val a lehető legjobb eredményt érhesse el, javasoljuk, hogy étkezzen egészségesen és figyeljen a kalória bevitelre. Szigorú diéta azonban nem szükséges.
 

0015881_5.jpg ()

Gondoskodjon arról, hogy étrendje sok gyümölcsöt és zöldségféléket tartalmazzon, a szükséges vitaminok és ásványi anyagok felvétele érdekében. Viszont kerülje a fehér lisztből készült és a félkész termékeket, melyek, mint a cukor, a vércukor szint gyors emelésével gátolják a zsírégetést.
Helyettük inkább a teljes kiőrlésű gabonákból készült ételeket fogyassza. Nagyon fontos továbbá a javasolt napi 2-2,5  liter  jó minőségű, lehetőleg forrásvíz fogyasztása is, mivel a víz felgyorsítja a zsírsavak szállítását, feszesíti a bőrt és nem mellékesen csökkenti az éhségérzetet.

0015881_7.jpg ()

Milyen segítséget kapok én ehhez?

Ön HYPOXI felhasználóként jó kezekben van. Együttműködő partnereinknél alaposan kiképzett terapeuta felügyeli a kezelést.
Terapeutáink a sportolás – táplálkozás területén jártas szakemberek, ismerik, hogyan működik testünk.

Ők nem csupán meghatározzák az Önnek megfelelő HYPOXI programot, hanem a gyakorlatokra és a táplálkozásra vonatkozó szakmai tanácsokat is nyújtanak.
Az Ön HYPOXI terapeutája állandó felügyeletével és tanácsaival biztosítja, hogy Ön a lehető legjobb eredményt érje el.

Fedezze hát fel az Önben rejlő szépséget!

Tényekben a lényeg

Cél

  • A cellulitisz csökkentése
  • A makacs zsírpárnák eltűntetése
  • A bőr feszesítése
  • A bőrszerkezet javítása

0015881_9.jpg ()

Területek

  • Has és csípő
  • Lábak és fenék     

Hatás

  • Javítja a vérkeringést
  • Gyorsítja a zsíranyagcserét
  • Eltávolítja a kötőszövetben lévő méreganyagokat
  • Egészséges táplálkozásra és testmozgásra szoktat

Eredmények

  • Gyors
  • Célzott
  • Látható
  • Tartós
0015881_8.jpg ()

Kiemelkedően hatásos módszer az alak formálására már 1998 óta

Több mint 250.000 felhasználó

Több mint 2.000 stúdió világszerte

A Hypoxi az első szabadalmazott alakformáló terápia!

A HYPOXI fejlett terápiás eszközeivel megfizethető módszert jelent még a legmakacsabb lerakódások elleni küzdelemben. A HYPOXI stúdiók teljes listájáért és további információkért látogassa meg honlapunkat: www.hypoxi.com

HYPOXI” és a “HYPOXI design your body” a  HYPOXI Produktions- und Vertriebs GmbH, © HYPOXI Produktions- und Vertriebs GmbH terméke, minden jog fenntartva.
  >


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X