Főoldal > MOZGÁS > Trendi, profi, karcsúsít!

Trendi, profi, karcsúsít!

diétakarcsúsodáskütyüzsírégetés
0

Írta:

Ma már egyáltalán nem ritka az, ha egy mobiltelefon GPS-szel van ellátva. Az embereknek ezekről az eszközökről autós térképek, városnéző túrák jutnak eszükbe. A sportypal nevű alkalmazás segítségével teljesen ingyen varázsolhatsz GPS-szel felszerelt telefonodból személyi edzőt. Személyi edző pofonegyszerűen Nincs más dolgod, mint letöltened az alkalmazás telefonodnak megfelelő változatát a www.sportypal.com/Download címről, és telepítened a készülékednek megfelelő módon. […]

Ma már egyáltalán nem ritka az, ha egy mobiltelefon GPS-szel van ellátva. Az embereknek ezekről az eszközökről autós térképek, városnéző túrák jutnak eszükbe. A sportypal nevű alkalmazás segítségével teljesen ingyen varázsolhatsz GPS-szel felszerelt telefonodból személyi edzőt.

Személyi edző pofonegyszerűen

Nincs más dolgod, mint letöltened az alkalmazás telefonodnak megfelelő változatát a www.sportypal.com/Download címről, és telepítened a készülékednek megfelelő módon. A program a telepítés után automatikusan elvégzi a szükséges beállításokat, és kb. másfél perc alatt életre kelti a beépített GPS-vevőt. Amint műszakilag felkészültél, és a bemelegítésen is túl vagy, jöhet a lényeg! A program kezdő képernyőjén kiválaszthatod az aktuális sportnemet. Ez lehet séta, futás, kerékpár, görkori vagy egyéb. Amint lenyomod a start gombot, telefonod mérni kezd és rögzíti az edzésnaplódat. A kijelzőn láthatod az eltelt időt, a megtett távolságot, aktuális- és átlagsebességet, valamint a felhasznált kalóriát. Ezek talán a legfontosabb adatok, amit egy edzésről rögzíteni érdemes. A program viszont ennél sokkal többet kínál!

Miért jó még az ingyenes személyi edző?

  • Amint végeztél az edzéssel, megtekintheted műholdas térképen a megtett útvonalat, sőt fel is töltheted az edzésnaplódat a program közösségi oldalára.
  • Az adatokat később visszakeresheted, így ellenőrizve a teljesítményed javulását, sőt, összesítve is láthatod, hogy a program telepítése óta mekkora távolságot tettél meg, és mennyi kalóriát használtál fel.

Természetesen az alkalmazás nem veszi fel a versenyt az olyan profi készülékekkel, mint amit mi is teszteltünk korábban, de ingyenes program létére nagyon is hasznos kiegészítője lehet az edzésednek.

Tippjeink:

  • A GPS-vevőnek látnia kell a műholdakat, azaz zsebben nem működik a készülék. Nekünk az átlátszó tokos karpánt vált be a legjobban. Kézben vinni a telefont sokkal fárasztóbb, és még el is ejtheted véletlenül.
  • Mindig ügyelj arra, hogy a felszerelésed megfelelő módon legyen rögzítve, és ne vonja el a figyelmedet! Ne feledd: ha épp a kerékpárról leeső telefonod után kapsz, akár el is üthetnek biciklizés közben!
  • Érdemes feltöltött telefonnal elindulnod, mert nagyon bosszantó, ha az edzés felénél lemerül a készülék.
  • Állítsd a telefonod néma vagy „repülő módra”, hogy a bejövő hívások ne zavarjanak meg!

További cikkeink a témában

turmixzsírégetés

Top 3 zsírégető turmix edzéshez

Írta:
11 napja 0

A mesterséges turmixokat igazi csodaszernek tartjuk, fogyaszt, vagy épp izmot épít, ráadásul nem macerás, csak fel kell oldani egy kis vízben vagy tejben, és már fogyasztható is. Azonban sokkal egészségesebb italt készíthetünk magunknak pár perc alatt, csak némi hozzávaló és egy botmixer kell hozzá.

Kövess Facebook-on!
X