Főoldal > MOZGÁS > Trendi, profi, karcsúsít!

Trendi, profi, karcsúsít!

diétakarcsúsodáskütyüzsírégetés
0

Írta:

Ma már egyáltalán nem ritka az, ha egy mobiltelefon GPS-szel van ellátva. Az embereknek ezekről az eszközökről autós térképek, városnéző túrák jutnak eszükbe. A sportypal nevű alkalmazás segítségével teljesen ingyen varázsolhatsz GPS-szel felszerelt telefonodból személyi edzőt. Személyi edző pofonegyszerűen Nincs más dolgod, mint letöltened az alkalmazás telefonodnak megfelelő változatát a www.sportypal.com/Download címről, és telepítened a készülékednek megfelelő módon. […]

Ma már egyáltalán nem ritka az, ha egy mobiltelefon GPS-szel van ellátva. Az embereknek ezekről az eszközökről autós térképek, városnéző túrák jutnak eszükbe. A sportypal nevű alkalmazás segítségével teljesen ingyen varázsolhatsz GPS-szel felszerelt telefonodból személyi edzőt.

Személyi edző pofonegyszerűen

Nincs más dolgod, mint letöltened az alkalmazás telefonodnak megfelelő változatát a www.sportypal.com/Download címről, és telepítened a készülékednek megfelelő módon. A program a telepítés után automatikusan elvégzi a szükséges beállításokat, és kb. másfél perc alatt életre kelti a beépített GPS-vevőt. Amint műszakilag felkészültél, és a bemelegítésen is túl vagy, jöhet a lényeg! A program kezdő képernyőjén kiválaszthatod az aktuális sportnemet. Ez lehet séta, futás, kerékpár, görkori vagy egyéb. Amint lenyomod a start gombot, telefonod mérni kezd és rögzíti az edzésnaplódat. A kijelzőn láthatod az eltelt időt, a megtett távolságot, aktuális- és átlagsebességet, valamint a felhasznált kalóriát. Ezek talán a legfontosabb adatok, amit egy edzésről rögzíteni érdemes. A program viszont ennél sokkal többet kínál!

Miért jó még az ingyenes személyi edző?

  • Amint végeztél az edzéssel, megtekintheted műholdas térképen a megtett útvonalat, sőt fel is töltheted az edzésnaplódat a program közösségi oldalára.
  • Az adatokat később visszakeresheted, így ellenőrizve a teljesítményed javulását, sőt, összesítve is láthatod, hogy a program telepítése óta mekkora távolságot tettél meg, és mennyi kalóriát használtál fel.

Természetesen az alkalmazás nem veszi fel a versenyt az olyan profi készülékekkel, mint amit mi is teszteltünk korábban, de ingyenes program létére nagyon is hasznos kiegészítője lehet az edzésednek.

Tippjeink:

  • A GPS-vevőnek látnia kell a műholdakat, azaz zsebben nem működik a készülék. Nekünk az átlátszó tokos karpánt vált be a legjobban. Kézben vinni a telefont sokkal fárasztóbb, és még el is ejtheted véletlenül.
  • Mindig ügyelj arra, hogy a felszerelésed megfelelő módon legyen rögzítve, és ne vonja el a figyelmedet! Ne feledd: ha épp a kerékpárról leeső telefonod után kapsz, akár el is üthetnek biciklizés közben!
  • Érdemes feltöltött telefonnal elindulnod, mert nagyon bosszantó, ha az edzés felénél lemerül a készülék.
  • Állítsd a telefonod néma vagy „repülő módra”, hogy a bejövő hívások ne zavarjanak meg!

További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X