Főoldal > MOZGÁS > Az idei nyár varázsszava: az animáció

Az idei nyár varázsszava: az animáció

0

Írta:

Ez nem véletlen. Épp így az sem, hogy végre vannak már olyan szállodák, amelyek egész nyáron egész napos animációt kínálnak számunkra. Eddig úgy gondolhattuk, hogy ezt leginkább azok engedhetik meg maguknak, akik négy- vagy ötcsillagos szállodákban pihennek. Jó hír, hogy mostantól ez már a múlté!   Színes programok a Hotel Lellében A Hotel Lelle a […]

Ez nem véletlen. Épp így az sem, hogy végre vannak már olyan szállodák, amelyek egész nyáron egész napos animációt kínálnak számunkra. Eddig úgy gondolhattuk, hogy ezt leginkább azok engedhetik meg maguknak, akik négy- vagy ötcsillagos szállodákban pihennek. Jó hír, hogy mostantól ez már a múlté!

 

animacio.jpg ()Színes programok a Hotel Lellében

A Hotel Lelle a Balaton partján fekszik, többek között ezért is alkalmas megannyi animációs programra. Valljuk be, a szürke és fárasztó hétköznapokban mi sem gondoltuk volna, hogy frissen és lelkesen már reggel 7.00 órakor fent leszünk a nyaralásunk alatt. Az meg főleg nem jutott eszünkbe, hogy egész délelőtt íjászkodjunk. Pedig náluk már a korán kelőknek és az aktívan pihenni vágyóknak is számos lehetőség nyílik a szállodában.

Utánajártunk, mik is azok a programok, amelyek ennyi érdeklődőt vonzanak. A Hotel Lellében egész nyáron többféle tematikus hétből választhatunk. A szálloda gondolt az idősekre, akik elsősorban pihenni érkeznek a Balatonhoz. A Hotel Lelle ezért komplett nyugdíjas kedvezményt biztosít a pihenni vagy az aktívan pihenni vágyó idősek számára a nyár teljes időtartama alatt. Emellett a VB-rajongók is kedvezményben részesülnek a világbajnokság ideje alatt, de a hölgyek és a gyermekek is megtalálják a szórakozásukat, miközben a férfiak a meccset nézik. Ez lehet kézműves foglalkozás, vízi vetélkedő, vízi vagy szárazföldi aerobic és így tovább.

Az esti showműsorokról nem is beszélve, amivel a Hotel Lelle minden generációt képes szórakoztatni. Hogy mik ezek? Például Welcome Est az újonnan érkezők számára, Karaoke Est, Bingo Est vagy a tematikus napokhoz kapcsolódó Western Show, Lion Show vagy Latin Est. Ezeken az estéken is az animátorok adnak elő mókásabbnál-mókásabb „darabokat”.

Bővebb infó: www.hotellelle.com

 

Tematikus napok a Hotel Magisternben

Nincs ez másként a Hotel Magisternben sem, ahol az idei nyár újdonságaként a korábbi három animátor helyett már négy személy gondoskodik a vendégek programjáról, szórakoztatásáról. Ez azt eredményezi, hogy mostantól már olyan showműsorok is rendezhetőek, mint például az Afrika Est vagy a Western Show, természetesen egész napos tematikával összekötve. Vagyis azokon a napokon minden foglalkozás és sportprogram az adott téma köré épül, így például az Afrika napon egy oázis készül a kézműves programon, vagy dzsungel kalandon vehet részt az egész család a délutáni foglalkozás keretein belül. Továbbá évek óta a Hotel Magistern különlegességének számít, hogy minden csütörtökön Magyar Estet tartanak, amikor vacsora előtt folklór tánccsoport jön, bevonják a vendégeket a táncba, és borivó versenyt rendeznek lopóból. Majd az est további részében egy kétfős zenekar húzza a talpalávalót. A magyar szokásokhoz híven természetesen gulyásleves és kenyérlángos várja a vendégeket a kertben.

Bővebb infó: www.hotelmagistern.hu

 

Showműsorok a Hotel Azúrban

Animáció folyik még a Hotel Azúrban is, ahol egészen újfajta programok, showműsorok várhatóak idén nyáron.  A Hotel Lelléhez és a Hotel Magisternhez hasonlóan itt is vannak tematikus napok, amelyeket az esti showk koronáznak meg. Idén a hotel animátorai a Kalózok földjére, a Lovagkorba és az Ezeregyéjszaka mesés világába kalauzolnak el minket. A szálloda egyediségének a biciklitúra számít, a hoteltől Siófok-Törekibe és vissza. Vagy a szalonnasütés a gyerekeknek heti egy alkalommal, amelyen természetesen a felnőttek is részt vehetnek, és a régi, tábori hangulatot idézhetik fel.

Bővebb infó: http://www.hotelazur.hu

 

Összességében tehát nem érdemes kihagyni az animációt kínáló hotelek ajánlatait, hiszen ezeken a helyeken a kiváló szolgáltatások nyújtására törekednek, bármely korosztályról is legyen szó.

 

Az animációval kapcsolatos bővebb információt itt olvashatsz:

www.rendezvenymuhely.hu

www.szallodaanimacio.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X