Főoldal > MOZGÁS > Derülj jókedvre a T-tappel!

Derülj jókedvre a T-tappel!

0

Írta: and

Mi is ez? Ez az elsőször rehabilitációra kifejlesztett mozgásforma Teresa Tapp, mozgásterapeuta nevéhez fűződik. A legújabb trendekhez hasonlóan két korábbi sport fúziójaként született. A pilates precíz, mélyizmokat megdolgoztató gyakorlatain és a jóga stresszűző technikáin alapszik, melyek ötvözetéből egy egészen speciális, vadonatúj, ízületkímélő módszer látott napvilágot. Lényege a különböző izomcsoportokra való nagyfokú összpontosítás, aminek segítségével rövidebb […]

Teresa-YouDIDIt-S.jpg ()Mi is ez?

Ez az elsőször rehabilitációra kifejlesztett mozgásforma Teresa Tapp, mozgásterapeuta nevéhez fűződik. A legújabb trendekhez hasonlóan két korábbi sport fúziójaként született. A pilates precíz, mélyizmokat megdolgoztató gyakorlatain és a jóga stresszűző technikáin alapszik, melyek ötvözetéből egy egészen speciális, vadonatúj, ízületkímélő módszer látott napvilágot. Lényege a különböző izomcsoportokra való nagyfokú összpontosítás, aminek segítségével rövidebb idő alatt is látványos eredményeket érhetsz el. Ezekkel a gyakorlatokkal akár 15 perc alatt átmozgathatod a tested, nyújthatod és feszesítheted az izmaidat. Sőt, megszabadulhatsz a felesleges kilóidtól és a makacs cellulitiszedtől is, hiszen a feladatok – a szálkásítás mellett – alapvetően a nyirokrendszert dolgoztatják, így a szervezet méregtelenítése és a zsírégetés is rövid idő alatt turbófokozatra kapcsol. A T-tapp energiával tölt fel, erősíti az immunrendszered, és hangulatjavító hatása is bizonyított.

 

Neked való?

Inkább a gyorsabb tempójú, izomtónus-javító alakformálás híve vagy, de nincs sok időd a sportra? Akkor ezt a mozgásformát neked találták ki. A T-tappet kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül bárki kipróbálhatja. Alig 10-15 perc alatt túl lehetsz a napi testedzésen, és még csak be sem kell iratkoznod sehová. A gyakorlatok az internetről könnyedén letölthetőek, de megvásárolhatod Teresa videóit DVD-n is. Beiktathatsz egy villámprogramot reggel, munka előtt vagy akár este a kedvenc sorozatod szünetében, mindez rajtad múlik. A hangsúly a rendszerességen van. A hatékonyan felépített gyakorlatsor különösen jó hatással van a keringésre, javítja a testtartást, növeli az állóképességet, a gerinc rugalmasságát, és kitűnően formálja a nők legkritikusabb testtájait, a popsit, a hasat, a csípőt és a comb izmait. A jókedv és az alakodra gyakorolt pozitív változás pedig garantált!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X