Főoldal > MOZGÁS > Wellness aerobiknap – beszámoló

Wellness aerobiknap – beszámoló

0

Írta:

A rendezvényen sztáredzők – Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, Varró Gyula, Lencsés Rita és Tatarek Rezső – tartottak órát, valamint a legújabb táncstílusok és Body and mind irányzatok is bemutatkoztak a Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban. A szervezők a csapatversenyt teljesítők között értékes nyereményeket sorsoltak ki. Mindenki, aki ellátogatott az aerobiknapra, egyúttal segített is, a […]

A rendezvényen sztáredzők – Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, Varró Gyula, Lencsés Rita és Tatarek Rezső – tartottak órát, valamint a legújabb táncstílusok és Body and mind irányzatok is bemutatkoztak a Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban. A szervezők a csapatversenyt teljesítők között értékes nyereményeket sorsoltak ki.

Mindenki, aki ellátogatott az aerobiknapra, egyúttal segített is, a regisztrációjával hozzájárult a Madarász utcai Gyermekkórház Gyermekkor Alapítványának nyújtott félmillió forintos támogatáshoz.


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X