Főoldal > MOZGÁS > Wellness aerobiknap – beszámoló

Wellness aerobiknap – beszámoló

0

Írta:

A rendezvényen sztáredzők – Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, Varró Gyula, Lencsés Rita és Tatarek Rezső – tartottak órát, valamint a legújabb táncstílusok és Body and mind irányzatok is bemutatkoztak a Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban. A szervezők a csapatversenyt teljesítők között értékes nyereményeket sorsoltak ki. Mindenki, aki ellátogatott az aerobiknapra, egyúttal segített is, a […]

A rendezvényen sztáredzők – Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, Varró Gyula, Lencsés Rita és Tatarek Rezső – tartottak órát, valamint a legújabb táncstílusok és Body and mind irányzatok is bemutatkoztak a Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban. A szervezők a csapatversenyt teljesítők között értékes nyereményeket sorsoltak ki.

Mindenki, aki ellátogatott az aerobiknapra, egyúttal segített is, a regisztrációjával hozzájárult a Madarász utcai Gyermekkórház Gyermekkor Alapítványának nyújtott félmillió forintos támogatáshoz.


További cikkeink a témában

turmixzsírégetés

Top 3 zsírégető turmix edzéshez

Írta:
13 napja 0

A mesterséges turmixokat igazi csodaszernek tartjuk, fogyaszt, vagy épp izmot épít, ráadásul nem macerás, csak fel kell oldani egy kis vízben vagy tejben, és már fogyasztható is. Azonban sokkal egészségesebb italt készíthetünk magunknak pár perc alatt, csak némi hozzávaló és egy botmixer kell hozzá.

Kövess Facebook-on!
X