Főoldal > MOZGÁS > Legyen harmonikus alakod a Body Balls-szal!

Legyen harmonikus alakod a Body Balls-szal!

0

Írta: and

Elő a labdával! A Body-Balls komplett életmódprogram, mely gazdagítja mozgáskultúrádat és segíti hatékony alakformálásodat. Az edzés alapeszköze a korábban soft ball-ként ismert rekreációs labda, mely egyedi tulajdonságai (préselhetőség, markolhatóság, görgethetőség) miatt változatos koreográfiákra alkalmas, legyen szó zsírégető, erősítő, vagy pilates órákról. A Body-Ball előnye, hogy kisméretű, puha és könnyen tisztítható, valamint használata minden edzéscéllal kompatibilis. […]

Elő a labdával!

A Body-Balls komplett életmódprogram, mely gazdagítja mozgáskultúrádat és segíti hatékony alakformálásodat. Az edzés alapeszköze a korábban soft ball-ként ismert rekreációs labda, mely egyedi tulajdonságai (préselhetőség, markolhatóság, görgethetőség) miatt változatos koreográfiákra alkalmas, legyen szó zsírégető, erősítő, vagy pilates órákról.

A Body-Ball előnye, hogy kisméretű, puha és könnyen tisztítható, valamint használata minden edzéscéllal kompatibilis. A Body-Balls multifunkcionális eszköz, melyet munkád során, vagy otthon gerinced ergonomikus alátámasztásaként, esetleg ülőpárnaként relaxáláshoz, jógához is igénybe vehetsz. A gömbforma pszichés hatása kedvező: nyugtatja a lelket, oldja a stresszt, és segítségedre lehet akkor, ha rossz a kedved!

Égesd a zsírt!

bodyballs2.jpg ()A Body-Balls zsírégető programja ideális, ha koordinációs, kondicionális képességeidet szeretnéd fejleszteni, és hatékonyan tüntetnéd el a felesleget!
A gyakorlatsorok összeállításánál a tréner mindig figyelembe veszi életkorodat, edzettségi állapotodat, így a sikerélmény garantáltan nem marad el!

A koreográfia könnyedén elsajátítható mozdulatsorokból áll, ami tulajdonképpen egy aerobikedzésnek felel meg. A Body-Balls különlegessége, hogy minden gyakorlatot a labdával kell végrehajtanod, dinamikus és pörgős zenére. A Body-Ball ideálisfitnesz eszköz a testzsírszázalék csökkentésére, és a gyors zsírégetésre. Az edzés 40 perces kardiomozgással kezdődik – bemelegítés, lépések, erősítés – majd 20 percig alacsonyabb pulzusszámon végzett álló és fekvő gyakorlatok kombinációja következik, záróakkord pedig az elengedhetetlen nyújtás.  A far- és lábizmok intenzív erősítése mellett nagy feladat hárul a törzsizmok dolgoztatására, ami ülőmunkát végzőknél különösen igénybevett terület. A zsírégető edzés szépen formálja az alakot és az izmok tónusát, elérheted általa a helyes testtartást, és magas hatékonysággal növelheted izmaid hajlékonyságát. A labda préselhetősége miatt hosszú ideig tartható pulzusszámod a zsírégető tartományban.

Feszesítsd a tónusokat!

Aerobik közben a kislabda szorításával, dobásával élvezhetőbb és változatosabb az edzés. Az ujj, tenyér, kar, mell és combizmok intenzív használata növeli koncentrációs képességedet, és nagyobb energiafelhasználást biztosít. A Body-Balls alakformáló koncepciója állásban, talaj közelben és talajon végzett erősítő gyakorlatokból áll. A labda préselése az izmoknak és a tüdőnek sajátos feszülést ad, és minden préselésnél tónusba kerülnek a hasizmok is. A labda segíti a helyes ízületi szögek megtartását, vagy az adott gyakorlat tökéletesebb kivitelezését.

A Body-Balls órákon minden eddiginél nagyobb kiterjedéssel dolgozhatsz, így funkcionálisabb, biztonságosabb lesz edzésed, és rövidesen láthatod magadon a különbséget!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X