Főoldal > MOZGÁS > Túrára fel, irány a Pilis!

Túrára fel, irány a Pilis!

0

Írta:

Minden mozogni vágyónak remek programlehetőséget nyújt a 3. Intersport Túranap november 6-án. Ezen a szombaton kicsik és nagyok, futók és túrázók együtt járhatják be a Csillaghegyi Általános Iskolától az ürömi kőbányába, a Nagy-kevélyi kőfülkéhez, az egri vár filmdíszletéhez és a Kő-hegyi bányához vezető ösvényeket. A futóbarát Túranap útvonalai végig kijelölt turistautakon haladnak Budáról a Pilisbe. […]

Minden mozogni vágyónak remek programlehetőséget nyújt a 3. Intersport Túranap november 6-án.

turanap2.jpg ()Ezen a szombaton kicsik és nagyok, futók és túrázók együtt járhatják be a Csillaghegyi Általános Iskolától az ürömi kőbányába, a Nagy-kevélyi kőfülkéhez, az egri vár filmdíszletéhez és a Kő-hegyi bányához vezető ösvényeket. A futóbarát Túranap útvonalai végig kijelölt turistautakon haladnak Budáról a Pilisbe.

Az erőnlétüknek megfelelően a túrázók választhatnak a 10,1, 18,33 és a 29,36 kilométeres távok között. A várnál 10:00 és 15:00 között óránként középkori lovagi játékok várják a résztvevőket.

A 3. Intersport Túranap középső, 18,33 kilométeres távján rendezik a BSI terepfutó kupasorozatának, a BSI TerepMánia sorozatnak a harmadik fordulóját. A szintemelkedés 61 2 méter lesz, a résztvevők egyénileg rajtolnak 8 és12 óra között.

Forrás és bővebb információ: futanet.hu    


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X