Főoldal > MOZGÁS > Vadiúj mozgásforma: itt a Cardiobalett!

Vadiúj mozgásforma: itt a Cardiobalett!

0

Írta: and

A Cardiobalettot mai pörgős zenére végzett, klasszikus balettelemekre épülő dinamikus mozgássorozat jellemzi. A változatos gyakorlatok ízület – és gerinckímélőek, mindenki számára kihívást nyújtanak, ugyanakkor előképzettség nélkül, bárki elsajátíthatja őket. Ha szereted az aerobicot és a csoportban végzett mozgásformákat, akkor a Cardiobalettot is biztosan élvezni fogod! Ez a vadiúj óratípus mindent magában foglal, amire egy nőnek […]

A Cardiobalettot mai pörgős zenére végzett, klasszikus balettelemekre épülő dinamikus mozgássorozat jellemzi. A változatos gyakorlatok ízület – és gerinckímélőek, mindenki számára kihívást nyújtanak, ugyanakkor előképzettség nélkül, bárki elsajátíthatja őket. Ha szereted az aerobicot és a csoportban végzett mozgásformákat, akkor a Cardiobalettot is biztosan élvezni fogod!

shutterstock_60932053.jpg ()Ez a vadiúj óratípus mindent magában foglal, amire egy nőnek szüksége van: élvezetes, nőies mozdulatok, hatékony zsírégetés, jó állóképesség. Szálkásító hatása mellett, fejleszti az erőnlétet, javítja a testtartást, intenzíven formálja az alakot, valamint kiválóan nyújtja és erősíti az izmokat.

Különlegessége abban rejlik, hogy az egyes pozíciók néhány perces kitartása minden törzsközponti mozgató- és segédizmot egyaránt megdolgoztat, hiszen meg kell tartanunk az egyensúlyt. 

A Cardiobalett gyakorlatokat mezítláb vagy balettpapucsban, részben a falra erősített hagyományos balettrúd (esetleg mobilrúd vagy bordásfal) mellett, illetve speciális balettszőnyegen vagy jógamatracon végzik. Néhány elemhez egy pár 1 kilós súlyzóra is szükség lehet hatásfokozás céljából.

Ha egy igazán vidám, táncos, ugyanakkor intenzív alakformáló mozgásformára vágysz, ne hagyd ki a modern Cardiobalettot!

Ahol kipróbálhatod: Folyondár Vasas Tánc és Sport Központ  

További infók: www.folyondar.hu , www.cardiobalett.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X