Főoldal > MOZGÁS > Teszteltük a SpeedFit-et és a Lady Fitness Stúdiót

Teszteltük a SpeedFit-et és a Lady Fitness Stúdiót

0

Írta:

Az év edzőterme teszt

 

Tesztelőink a győri SpeedFit-ben, és a szombathelyi Lady Fitness Stúdióban jártak, ezeket mutatjuk most be.

Elhelyezkedés

A Speedfit fitnesz Stúdió Győr város nyugati szélén van, kertvárosi környezetben, nyugodt csendes helyen. Tömegközlekedéssel is meg lehet közelíteni, valamint ingyenesen is, mert a DunaCenter-nek van ingyenes
busza amit igénybe lehet venni. Az autóval érkezők közvetlenül az edzőterem mellett található 600 férőhelyes, ingyenes parkolóban hagyhatják kocsijukat.

A Lady Fitness a belváros szívében található, mellette van parkoló bőven, hétfőtől-péntekig 8-18 óra között fizetni kell a parkolásért. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.

A terem

A Speedfitben PRECOR és GYM80 márkájú gépek vannak, mindegyikből több darab, gépre nem kellett egyszer sem várnom, pedig majdnem teltház volt. A gépek tiszták voltak, minden
működött rajtuk.
2 terem van, egy közös nagy, és egy elszeparált terem csak hölgyek részére. A nagyterem 3 részből áll, az elsó részében cardio gépek vannak, a középsőben a fitnesz, a hátsó részében erősítő gépek találhatóak. Többféle gép van minden izomcsoportra.

A Lady Fitnessben két nagy terem van, aerobik edzésekhez egy, és egy konditerem. Jól néz ki, nagyon jól felszerelt gépekkel.

A dolgozók

A győri teremben a munkatársak fiatalok és kedvesek, felkészültek. 5 személyi edző van. Akit én kértem meg, végig ott állt mellettem és segített, biztatott, látszott rajta hogy nem ma kezdte az oktatást. Jónak tartom, az edző elmondta, hogy mit és miért kell csinálni, minek mi lesz a következménye, étrend megírását is felajánlotta.

Szombathelyen szintén nagyon barátságosak, segítőkészek a dolgozók és az edzők is. Jó a hangulat, jók az edzők, felkészültek, első alkalommal mindenről tájékozódnak, állapotfelmérést végeznek és javaslatot tesznek a cél meghatározásával az edzéstervre.

Fotókért kattints a galériára!

Órakínálat

Mindkét teremben széles az órakínálat, minden mozogni vágyó találhat magának megfelelő óratípust, amelyen részt tud venni.

Órán kívüli lehetőségek

Győrben szolárium, masszázs és kozmetika áll rendelkezésre még a teremben.

Szombathelyen cardio-fitness terem, infraszauna és finn szauna is van, valamint többféle masszázst is igénybe lehet venni.

Árak

Győrben a napijegy 2000 Ft, a havi bérlet 8990 Ft, éves bérlet esetén havi 5990 Ft. A teremhasználat van benne az árban, az öltözőszekrények külön lakattal működnek, lehet sajátot hozni, vagy a stúdióban
bérelni vagy vásárolni. A zuhanyozásért fizetni kell 100 Ft-ot.

Szombathelyen az aerobik napijegy 1200 Ft, a havi bérlet 9500 Ft. A cardio-fitness napijegy 1700 Ft, a havi bérlet 11500, éves bérlet esetén havi 9000 Ft.

Nyitva tartás

Győrben: H-V 6:00h – 24:00h-ig

Szombathelyen: H-SZ-P: 7:30-21:00, Ke-Cs: 12:00-21:00, Szo: 13:00-19:00, Vas: zárva


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X