Főoldal > MOZGÁS > Fitt és szexi anyuka az új Mission: Impossible mozi női főszereplője!

Fitt és szexi anyuka az új Mission: Impossible mozi női főszereplője!

0

Írta: and

A szexi Paula Patton talán még szexibb és nőiesebb lett, miután 2010 áprilisában világra hozta kisfiát, Juliant. A szép színésznő a szülés után olyan gyorsan formába hozta magát, hogy három hónappal később már dolgozott is: ekkor kezdte forgatni Jumping The Broom című filmjét. Paula egy korábbi interjúban elárulta, hogy már a terhessége alatt nagyon figyelt […]

A szexi Paula Patton talán még szexibb és nőiesebb lett, miután 2010 áprilisában világra hozta kisfiát, Juliant. A szép színésznő a szülés után olyan gyorsan formába hozta magát, hogy három hónappal később már dolgozott is: ekkor kezdte forgatni Jumping The Broom című filmjét.

Paula egy korábbi interjúban elárulta, hogy már a terhessége alatt nagyon figyelt magára: az ételek minőségét és mennyiségét is megnézte, és nem falt fel bármit meggondolatlanul. Emellett a kávét zöld teára cserélte, amitől elmondása szerint nemcsak az anyagcseréje, hanem a kedve is sokkal jobb lett.

Legjobban a shake-eket kívánta, de ezeket sem ihatta folyton, ezért sok vizet és gyümölcsöt fogyasztva próbálta elérni azt, hogy minél kevesebbszer törjön rá a kínzó vágy egy-egy kalóriadús, tejes ital iránt.

paula2.jpg ()A terhessége alatt ráadásul teljesen kivirult, amit véleménye szerint annak köszönhet, hogy az alkoholt, illetve kedvenc koktéljait is mellőzte. Ezen kívül volt még egy szépségtitka: rengeteget aludt.

A mozgást sokakkal ellentétben azonnal abbahagyta, amint megtudta, hogy kisbabát vár, de jógaoktatója megnyugtatta, hogy a kicsi születése után akár 4-6 héten belül ismét csúcsformába lendülhet.

Paula így is tett, amit egy friss interjúban a rendszeres sportnak köszönt meg elsősorban. „A jóga mellett kick-boxolok és súlyzós gyakorlatokat is végzek. Szeretném, ha a már felépített izmaim megmaradnának, mert nem akarom újra azt érezni, amit a szülés utáni első hónapban végzett edzések alatt” – mondta a színésznő.

Majd beismerte, hogy elég nehezen szánta rá magát ismét a rendszeres sportra, és kemény munkával tudta izmokra cserélni a zsírpárnákat. De mivel nem hízott túl sokat a terhessége alatt, az eredmény viszonylag gyorsan láthatóvá vált.

A 36 éves színésznő legutóbb az új Mission: Impossible moziban kapott szerepet, melyben Jane-ként olyan partnerek oldalán bizonyíthatott, mint Tom Cruise vagy Jeremy Renner. És férje, Robin Thicke mellett hamarosan másfél éves kisfia is nagyon büszke lesz rá.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X