Főoldal > MOZGÁS > Így tartja kirobbanó formában magát Nicole Scherzinger!

Így tartja kirobbanó formában magát Nicole Scherzinger!

diétaénekgyakorlathajtánc
0

Írta: and

Az egzotikus szépségű Nicole csodás idomait világszerte nők milliói irigylik, de a sztár elárulja, bizony keményen megdolgozik azért, hogy megőrizze karcsú, tónusos és izmos testét. Az énekesnő maximalista és munkamániás, ami szerinte elengedhetetlen a sikerhez, de ezek a tulajdonságai gyakran megnehezítik nemcsak a saját, ám környezete életét is. Nicole a rendszeres testmozgás híve, ezért hetente […]

Az egzotikus szépségű Nicole csodás idomait világszerte nők milliói irigylik, de a sztár elárulja, bizony keményen megdolgozik azért, hogy megőrizze karcsú, tónusos és izmos testét. Az énekesnő maximalista és munkamániás, ami szerinte elengedhetetlen a sikerhez, de ezek a tulajdonságai gyakran megnehezítik nemcsak a saját, ám környezete életét is. Nicole a rendszeres testmozgás híve, ezért hetente kétszer jár jógázni, és minden másnap 60-90 perces tréninget végez. Az éves során sokféle edzésformát kipróbált, végül a híres trénerrel, Adam Ernster-rel kidolgozta saját fitnesz programját, ami intenzív táncból, futásból és kardiógyakorlatokból áll. Nicole kedveli a fitball-t, a kettlebellt és az intervallum edzést, ami formában tartja és fejleszti az állóképességét.

„Maradj aktív, és egyél mértékkel!”

Mint sok hozzá hasonló hollywoodi híresség, az énekesnő is kipróbált már számos fogyókúrát, és volt idő, amikor a soványság megszállottja volt. Nicole ma már nem hisz az önsanyargatásban, ehelyett saját diétás szabályait követi, és úgy véli, a siker kulcsa a mértékletességben rejlik.  „Valójában imádok enni, az őrült menetrendem miatt nem hagyhatok ki egyetlen étkezést sem, ha pedig megvonom magamtól a finomságokat, még többet kívánok. Az énekesnő Hawaii gyökereinek köszönhetően él-hal a makadámia diós csokoládéért és a banános palacsintáért.

nicole1.jpg ()A barna szépség azt is elárulja, hogy olykor bűnözni szokott egy kicsit, és egyszerűen nem tud ellenállni annak a bíbor-bársony tortának, amit Los Angelesben készítenek. Régebben csokifüggő volt, ma már édességek helyett inkább joghurtot, nyers kesudiót vagy koktélparadicsomot majszolgat. Nicole rengeteg folyadékot iszik, valamint kerüli a szénhidrátokat, a sót és a tejtermékeket. Reggelire általában lágy tojást, füstölt lazacot és teljes kiőrlésű lisztből készült pirítóst fogyaszt. Ebédje többnyire friss gyümölcsökből és zöldségekből áll, vacsorára pedig csirkét vagy halat eszik rizzsel. Ha mégis többet mutat a mérleg, őrült táncba kezd, így szinte észrevétlenül olvadnak le róla a kilók.

„Légy hű önmagadhoz”

Az énekesnő kislányként nagyon gátlásos és félénk volt, kamaszkorában pedig hihetetlenül nyurga lett, emiatt rút kiskacsának érezte magát. „Azt hiszem, ezek a régi emlékek adták meg a plusz motivációt arra, hogy a táncra és az éneklésre koncentráljak, amit szívvel-lélekkel teszek.” Nicole hozzáfűzi, hogy a női kisugárzás belülről árad, aminek erősítéséhez el kell fogadni önmagunkat. A díva a természetes szépségápolás híve, ám azt is bevallja, hogy egyszerűen nem tud élni Fake Bake önbarnító spray-je és Scott Barnes testápolója nélkül, ami lábainak leheletnyi csillogást kölcsönöz, így nem kell harisnyát húznia. Nicole jellegzetessége csodálatos sötét hajkoronája, amit általában szabad levegőn szárít, ápolásához pedig inkább természetes olajakat használ.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X