Főoldal > MOZGÁS > Tudd meg, mivel őrzi meg szépségét VV Gigi!

Tudd meg, mivel őrzi meg szépségét VV Gigi!

diétaedzésjógatánc
0

Írta: and

Gigi az utóbbi időben sokat fogyott, ami egyrészt betegségének, másrészt annak köszönhető, hogy folyamatos pörgésben él, és szinte teljesen megváltozott az élete. „Alapvetően nem vagyok hízékony típus, ám természetesen odafigyelek az étkezésemre, ami nem jelenti azt, hogy megvonnék magamtól pl. egy tál finom csirkepörköltet. A téli időszakban igyekszem még inkább erősíteni az immunrendszeremet, naponta eszem […]

Gigi az utóbbi időben sokat fogyott, ami egyrészt betegségének, másrészt annak köszönhető, hogy folyamatos pörgésben él, és szinte teljesen megváltozott az élete. „Alapvetően nem vagyok hízékony típus, ám természetesen odafigyelek az étkezésemre, ami nem jelenti azt, hogy megvonnék magamtól pl. egy tál finom csirkepörköltet. A téli időszakban igyekszem még inkább erősíteni az immunrendszeremet, naponta eszem friss zöldséget, gyümölcsöt, és táplálék-kiegészítőket is szedek, amivel pótolni tudom a szervezetem számára szükséges fehérjéket és a vitaminokat” – árulta el Gigi a Wellness Cafe-nak. Majd hozzátette, hogy bár nincsenek káros szenvedélyei, legnagyobb gyengéje a csokoládé, és ha megkívánja, akár több táblával is képes gyorsan felfalni. A műsorvezető ügyel a megfelelő folyadékbevitelre is, naponta legalább 2-3 liter vizet iszik, ám kerüli a kávét, a kólát és az energiaitalokat, mert ezektől erősebben ver a szíve.

Gigi szépségének titka, hogy szerencsés géneket örökölt, ettől függetlenül nagy gondot fordít az arcápolásra. „Csak natúrkozmetikumokat vásárolok, hisz ezek természetes bázisúak, és nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, illetve sminkelésnél is ügyelek arra, hogy olyan termékeket használjak, amelyek nem irritálják a bőrömet” – mondja.  Az ex-villalakó nem igazán szereti a feltűnő sminket, és ritkán festi magát, egyébként is úgy gondolja, hogy a kisugárzás és a belső szépség sokkal fontosabb, mint a külső. Gigi nem igazán követi az aktuális divattrendeket, bár kétségtelen, hogy amióta képernyőn szerepel, sokkal jobban törekszik arra, hogy kihangsúlyozza a nőiességét.

gigi1.JPG ()A sportolás Gigi életben meghatározó szerepet játszik a tánc testileg és lelkileg egyaránt kielégíti a mozgásigényét. „Emellett hot jóga órákra is járok, amit nagyon élvezek. A 35 Celsius fokos hőmérséklet remekül bemelegíti az izmaimat, így könnyebben el tudom végezni a gyakorlatokat, és az edzés minden izomcsoportomat teljesen átmozgatja” – érvel a műsorvezető. Azt is elárulta lapunknak, hogy a későbbiekben szeretne komolyabban is foglalkozni a jógával, illetve januárra tervezi tánciskolája megnyitását, ahol oktatóként egy nőiesebb vonalat fog képviselni. 

Gigi számára a karácsony és a szilveszter rendkívül meghatározó időszak, ilyenkor átgondolja, miben volt igazán sikeres, és min kellene változtatnia ahhoz, hogy tovább tudjon építkezni. De vajon mit tesz ezért? „Motivációk és célok nélkül az élet hétköznapivá válik, ezért igyekszem mindig a legtöbbet kihozni magamból, és megpróbálok minden helyzetben maximálisan teljesíteni. Úgy érzem, a dolgok sorsszerűen történnek velem, és most rajta vagyok azon az úton, amit elterveztem.”


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X