Főoldal > MOZGÁS > Az éhezők viadalának sztárja barnán még dögösebb

Az éhezők viadalának sztárja barnán még dögösebb

alakjátdiétaedzéskondíciómoziszínésznő
0

Írta: and

Múlt héten nálunk is bemutatták a legújabb hollywoodi sikerfilmet, Az éhezők viadalát. Várhatóan egy újabb sorozatról van szó, melyben a főszerepet a rendkívül csinos színésznő, Jennifer Lawrence játsza. Eddig szőke volt, most barnán harcol, de annál dögösebben. Tavaly az X-Men: Az elsők című moziban ismerhette meg igazán a világ. Akkoriban az a hír járta, hogy […]

Múlt héten nálunk is bemutatták a legújabb hollywoodi sikerfilmet, Az éhezők viadalát. Várhatóan egy újabb sorozatról van szó, melyben a főszerepet a rendkívül csinos színésznő, Jennifer Lawrence játsza. Eddig szőke volt, most barnán harcol, de annál dögösebben. Tavaly az X-Men: Az elsők című moziban ismerhette meg igazán a világ.

Akkoriban az a hír járta, hogy csodás alakját koplalással érte el, ő maga pedig azt nyilatkozta, hogy valóban folyton éhes volt, amiért nagyon ingerültté vált, és még edzeni is kénytelen volt. Ez azonban nem áll tőle annyira távol, ugyanis világéletében szerette a sportokat. Ettől még nem tartja magát fanatikusnak, sőt kijelentette, hogy az edzéseket azért csinálja, hogy jól mutasson a vásznon.

Amint megkapta a harcos Katniss Everdeen szerepét új filmjében, már csak idő kérdése volt, hogy a média mikor kezdi el újra firtatni az alakját. A főhős ugyanis folyamatosan küzd a filmben, amihez igencsak jó kondíció szükséges, a színésznő pedig kimondottan szexi tud maradni még ebben a szerepben is: izmos, mégis igazán nőies.

jennifer2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A brit Glamour-nak elárulta: fizikailag megterhelő volt számára ez a forgatás, de határozottan kijelentette, hogy most nem volt hajlandó semmilyen őrült diétát követni, hogy a testét átalakítsa. „Folyamatosan edzettünk, ennek része volt a rengeteg futás is. Mellette egy íjász olimpikonnal készültem fel az nyilas jelenetekre. Csak azt sajnálom, hogy ezt a való életben nem tudom használni, hiszen nem vagyok egy szarvasokra vadászó típus.”

Jennifer azt is elmondta, hogy meg tudná ütni azokat, akik állítják: imádják az edzést. Az más kérdés, hogy egy film kedvéért jó formába kell lendülni, amihez erre van szükség, ezért persze ő is megtette, de magánemberként nem hiszi el, hogy valakinek ez a legjobb dolog az életében. Diétázni sem hajlandó, mert azt vallja, hogy éhesen nem lehet jó munkát végezni. Ezzel egyébként jó irányt mutathat a fiatal lányoknak, akik nagy valószínűséggel a film megnézése után követendő példának fogják tekinteni.

A színésznő egyébként más kérdésben is nagyon reálisan látja saját magát, ellentétben a többi sztárral: egyáltalán nem érti, hogy miért panaszkodnak folyton a felhajtásra, ami körül veszi őket. „Nekem nincs okom panaszra, hiszen azzal foglalkozhatok, amit imádok, hosszú hónapokig szabadságon lehetek, és annyi pénzt keresek, amennyire 21 évesen nincs is szükségem.”

Fotó: Profimedia – Red Dot

Íme 2012 legszuperebb futócipője!

Kalandra vágysz? A Duna Plazában megtalálod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X