Főoldal > MOZGÁS > Mozgásra felkészülni! (x)

Mozgásra felkészülni! (x)

0

Írta:

Pedig karácsonyi lakoma és a hüttézések során felcsúszott súlyfelesleget nem is olyan nehéz eltűntetni, csak megfelelő hozzáállásra, elszántságra és egy jó futócipőre van szüksége az embernek. Ezért fejlesztette ki az adidas a Supernova™ Glide 4 futócipőt. A profi futó, Brett Gotcher is az új Supernova™ Glide 4 ben fut, amelynek FORMOTION® technológiája sima talajfogást biztosít. […]

Pedig karácsonyi lakoma és a hüttézések során felcsúszott súlyfelesleget nem is olyan nehéz eltűntetni, csak megfelelő hozzáállásra, elszántságra és egy jó futócipőre van szüksége az embernek. Ezért fejlesztette ki az adidas a Supernova™ Glide 4 futócipőt.

A profi futó, Brett Gotcher is az új Supernova™ Glide 4 ben fut, amelynek FORMOTION® technológiája sima talajfogást biztosít. Ez azért fontos, mert a futás során a legnagyobb megterhelés a térdet és a lábfejet éri, azonban a FORMOTION® technológiát megkönnyíti a talajra érkezést, így betonon való futás sem veszi annyira igénybe a láb érzékenyebb részeit. A Supernova™ Continental gumi külső talppal készült a jobb tapadásért és a hatékonyabb elrugaszkodásért, felső része pedig igazodik minden lépéshez. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően üstökös módjára száguldhatunk a Supernova™ cipőnkben, akár a hegyekben küzdünk a szintemelkedéssel, akár a Margitszigeten kerülgetjük a futókat.

nagy.jpg ()
Azonban ahogy a legtöbb sport, a futás is eredményesebb, ha van, aki bíztat, motivál minket az edzés során. Ezt jól tudja az adidas is, ezért fejlesztette ki saját személyi edződet, a miCoach-ot! A három részből álló csomag mindent biztosít számodra, amelyre edzés során szükséged lehet: pulzusmérést, valós idejű digitális edzésterv adagolást, interaktív oktatást és edzés utáni elemzést a megtett táv, a tempó és a sebesség figyelembevételével, ráadásul remekül működik a Mac-kel, PC-vel és minden mp3 lejátszóval, ami megtalálható a piacon.

A miCoach új kiegészítője, az adidas miCoach SPEED_CELL™  akár 8 órán keresztül rögzíti a sprintjeid számát, a gyorsulást, a megtett távot és az intenzitást, emellett 360°-os mozgásérzékelésre is képes, tehát minden adott, hogy tökéletes statisztikákat kapj a teljesítményedről! 

Az eszközök tehát adottak, már csak rád van szükségük és kezdődhet az edzés.

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X