Főoldal > MOZGÁS > Top zsírgyilkos edzéstippek Rubint Rékától

Top zsírgyilkos edzéstippek Rubint Rékától

futásgyakorlat
0

Írta:

Öt hét alatt öt kilótól szabadulhatsz meg, ha a HáziPatikával fogyókúrázol! Jelentkezz most, vásárolj be a hétvégén, és hétfőtől indulhat a program! Az alábbi három gyakorlat jól beilleszthető a futó edzéstervbe. Végezheted közvetlenül futás után is őket, ebben az esetben 4 kört végezz belőlük. Haladók a táv második felét is színesíthetik vele. Mikor hazafelé futsz, […]

Öt hét alatt öt kilótól szabadulhatsz meg, ha a HáziPatikával fogyókúrázol! Jelentkezz most, vásárolj be a hétvégén, és hétfőtől indulhat a program!

Az alábbi három gyakorlat jól beilleszthető a futó edzéstervbe. Végezheted közvetlenül futás után is őket, ebben az esetben 4 kört végezz belőlük. Haladók a táv második felét is színesíthetik vele. Mikor hazafelé futsz, két perc gyorsabb tempójú futás után iktass be egy sorozatot a gyakorlatokból, majd fuss megint két percet, és jöhet egy újabb kör belőlük. Ezt addig végezd, amíg véget nem ért a távod, de legalább 4-5-ször.

1. Mélyguggolás térdhúzással

Vállszéles terpeszben végezz guggolást (közben a térded ne menjen a bokád elé), majd mikor felemelkedsz, húzd fel a jobb térdedet. Ezután ismét guggolj le, és felálláskor a bal térdedet húzd fel. Mindkét lábbal 15-ször ismételd a gyakorlatot

guggolas1.jpg ()2. Kiguggolas2.jpg ()törés láblendítéssel

Helyezkedj harántterpeszbe, hajlítsd be a térdedet (a jobb lábad legyen elöl, a combod és a lábszárad derékszöget zárjanak be). Helyezd testsúlyodat az elöl lévő lábadra, és a hátul lévőt pedig emeld hátra, majd térj vissza a kiinduló helyzetbe. Mindkét lábbal 12-szer ismételd.kitores2.jpg ()kitores1.jpg ()

 

3. Hasizom-fekvőtámasz kombó

Helyezkedj fekvőtámaszba, karhajlítás közben húzd fel jobb lábadat hajlított térddel a tested mellé. Lábnyújtással térj vissza a kiinduló helyzetbe. Mindkét lábbal 8-szor ismételd.fekvotamasz1.jpg ()fekvotamasz2.jpg ()fekvotamasz3.jpg ()

 

Hasonlóan szuper cikkeket olvashatsz a  legújabb Wellness magazinban, a címlapon Rubint Rékával!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X